کتابخانه بین المللی

از کتابخانه بخش هتل کتاب هتل نیوز می توانید کتاب مورد علاقه خود را در حوزه هتلداری با جزئیات بررسی و در صورت تمایل دانلود نمائید.


کلان داده‌ها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری + فایل PDF

کلان داده‌ها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب کلان داده‌ها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری ( Big Data and Innovation in Tourism, Travel, and Hospitality ) به همراه شواهد عملی و تحقیقاتی چندجانبه و میان رشته‌ای در رابطه با نقش و بهره‌برداری از کلان داده‌ها ( Big Data ) در تحریک و حمایت از نوآوری در صنعت هتلداری و گردشگری می‌پردازد. این کتاب که در سال 2019 میلادی منتشر شده است، چارچوبی یکپارچه و نقشه راهی برای خلاصه کردن موضوعات اصلی فراهم می‌کند که هم محققان و هم متخصصان باید برای نوآوری داده‌های کلان و موثر آن را دنبال کنند. کتاب کلان داده‌ها و ابداعات در صنعت گردشگری و هتلداری یک مدل مبتنی بر فرایند را برای شناسایی و پیاده‌سازی استراتژی‌های نوآورانه داده‌های اطلاعاتی در زمینه هتلداری، ارائه می‌دهد.  این چارچوب فرایندی متشکل از چهار بخش اصلی است: ورودی مورد نیاز برای نوآوری در Big Data فرآیندهای مورد نیاز برای اجرای نوآوری Big Data نتایج نوآوری Big Data عوامل زمینه‌ای که بر بهره‌برداری از Big Data و پیشرفت در بهره‌برداری از Big Data برای نوآوری کسب و کار تاثیر می‌گذارند. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 5/شهریور/1398       آخرین ویرایش: 5/شهریور/1398
ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک + فایل PDF

ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک ( Food Safety_ Researching the Hazard in Hazardous Foods ) بررسی جامعی از اطلاعات ایمنی و بهداشت در مورد غذاها را با استفاده از کاربرد عملی از یافته‌های پژوهشی موجود، ارائه می‌دهد. مفاهیم این کتاب به بررسی و تحقیقات در مورد یافته‌ها و مفاهیم کاربردی برتر در این حوزه پرداخته و مسائل عملیاتی خاصی را ارائه می‌کند.  این کتاب قرار است مفاهیم و راهکارهای رعایت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در محیط‌های مختلف مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، مدارس، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها را مورد بررسی قرار دهد و به همین دلیل، مفاهیم این کتاب چندین حوزه متفاوت شامل آشپزی، هتلداری، میکروبیولوژی و تجزیه و تحلیل عملیات را در برمی‌گیرد. مهم‌ترین مباحث مطرح در این کتاب عبارت است از؛  اهمیت ایمنی مواد غذایی در رستوران‌ها تاریخچه قوانین ایمنی مواد غذایی در رستوران‌ها مسائل میکروبیولوژی فرایند بازرسی ایمنی غذا در رستوران فرایند قانونی، روندهای نظارتی و انجمن‌ها مسائل حقوقی برای ایمنی مواد غذایی تفاوت در درک ایمنی مواد غذایی برای مصرف‌کنندگان، مقامات مسئول نظارتی و کارمندان رستوران‌ها در‌ موارد اضطراری آب و برق، چه فعالیت‌هایی باید انجام دهند؟ بهداشت کارکنانی که مستقیما‌ با میهمان سروکار دارند و درک مصرف‌کنندگان از ایمنی مواد غذایی رسانه‌های اجتماعی و بحث‌های مربوط به ایمنی مواد غذایی ایمنی مواد غذایی در بازارهای کشاورزان ایمنی مواد غذایی در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 22/مرداد/1398       آخرین ویرایش: 22/مرداد/1398
فرایند پذیرش و تسویه حساب: مدیریت عملیات هتل + فایل PDF

فرایند پذیرش و تسویه حساب: مدیریت عملیات هتل + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب فرایند پذیرش و تسویه حساب ( Check in -Check Out - Managing Hotel Operations ) برای دوره‌های مدیریتی در هتل مناسب است که بر عملیات فرانت آفیس یا مدیریت هتل، تمرکز دارند. این کتاب معمولا در کنار دوره‌های آموزشی دیگر از قبیل خانه‌داری، حسابداری، بازاریابی یا منابع انسانی هتل، تدریس می‌شود و در نسخه نهم خود نیز همچنان هدایت پیشرو در مدیریت عملیات سودآور یک هتل را به عهده دارد.  کتاب "فرایند پذیرش و تسویه حساب؛ مدیریت عملیات هتل" در نسخه جدید خود به طور گسترده‌ای اصلاح شده که این نشان‌دهنده تغییرات سریع در صنعت هتلداری و سازگاری این کتاب با تغییرات است. مطالب این کتاب حاوی جزئیات پرمغز در خصوص بهترین شیوه‌های عملیاتی و مسیرها در آینده است و بیشترین پوشش را در زمینه محتوای اختصاصی انجام داده است. دانشجویان هتلداری با مطالعه مطالب این کتاب، قادر خواهند بود تا بر اساس جریان تجربه میهمان به درک ذهنی قوی از این فرایند دست پیدا کنند. این فرایند را می‌توان در مراحل رزرو، ورود، ثبت‌نام، خرید خدمات، خروج، صدور صورتحساب و ثبت، خلاصه کرد. کتاب "فرایند پذیرش و تسویه حساب؛ مدیریت عملیات هتل" بخش اقامتی هتل را به طور کامل پوشش داده است و علاوه بر مطالب ذیل را به صورت جدی مورد بررسی قرار می‌دهد. صعود در فضای کسب و کار بین‌المللی عملیات سبز منابع مالی جدید بوتیک هتل و مجموعه‌های شهری استراتژی‌های جدید در فرایند رزرو جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 8/مرداد/1398       آخرین ویرایش: 8/مرداد/1398
غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه + فایل PDF

غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‎نیوز ، کتاب غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه ( Food, Cuisine, and Cultural Competency ) جامع‌ترین سنت‌های غذایی منحصربفرد در مورد سلامتی را پوشش می‌دهد.  مطالب این کتاب اهمیت بالای درک فرهنگی و شایستگی حرفه‌ای در محیط کسب‌ و کار امروز را مورد بررسی قرار داده و به خواننده کمک می‌کند تا موارد مرتبط با سلامتی در بسترهای متفاوت را آشکارا درک کند. با خواندن مطالب این‌ کتاب قادر خواهید بود تا تکنیک‌های ارتباط با مشتری را شناسایی کنید و بدین ترتیب، افراد متخصص در حوزه‌های روابط‌عمومی، خواهند توانست با مشتریانی که از اقوام مختلف هستند، روابطی بر پایه اعتماد ایجاد کنند. هر فصل از این کتاب، بیانگر یک موضوع بسیار جدید و پیشرو بوده و یک فرهنگ یا منطقه خاص را پوشش می‌دهد و در زمینه‌های مختلفی از تغذیه و سلامتی، مباحثی را مطرح می‌کند. از‌ مهمترین مباحث‌ فصل‌های این‌ کتاب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: شیوه و سبک زندگی  الگوهای غذا خوردن غذاهای اقوام مختلف برنامه‌ریزی منو ارتباطات ( کلامی و غیر کلامی ) ده‌ها مطالب خواندنی دیگر جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 24/تیر/1398       آخرین ویرایش: 24/تیر/1398
مکالمات انگلیسی برای کارکنان رستوران‌ها + فایل PDF

مکالمات انگلیسی برای کارکنان رستوران‌ها + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب مکالمات انگلیسی برای کارکنان رستوران‌ها ( English for Restaurant Workers ) برای دانشجویان و کارآموزان بخش میزبانی در رستوران و کافی‌شاپ طراحی شده است. این کتاب حاوی مکالمات بسیار ارزنده‌ای در این حوزه است. کتاب مکالمات انگلیسی برای کارکنان رستوران‌ها صرفا برای مخاطبانی با دانش زبانی و حرفه‌ای بسیار پائین، تالیف شده است تا بتوانند مهارت‌های زبانی و ارتباطی خود را در هر سطحی که هستند، گسترش دهند. به منظور ارتباط با مخاطبانی که مهارت‌های زبانی آنها پائین است، چارچوب ارائه مطالب در این کتاب بر مبنای تصاویر است. در این کتاب مطالب زیر را خواهید خواهند؛ تجهیزات انواع آشپزی انواع غذاها انواع نوشیدنی‌ها استقبال از‌ میهمان تمیز کردن‌ میز سفارش‌ گرفتن سرو نوشیدنی سرو غذای اصلی تمیز کردن‌ میز سرو دسر سرو چای چیدن میز برای‌ میهمان بعدی جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 9/تیر/1398       آخرین ویرایش: 24/تیر/1398
قیمت‌گذاری هتل در جهان شبکه‌های اجتماعی + فایل PDF

قیمت‌گذاری هتل در جهان شبکه‌های اجتماعی + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب قیمت‌گذاری هتل در جهان شبکه‌های اجتماعی ( Hotel Pricing in a Social World ) با تمرکز بر خلق ارزش در اقتصاد دیجیتال، کتابی در حوزه مدیریت درآمد است که منبع غنی برای راهنمایی در جهت بهبود تصمیم‌گیری سازمانی با هدف حفظ هتل از نظر قیمت‌گذاری در بازار پر تلاطم امروزی به حساب می‌آید. این کتاب پیشرو به طور واضح، محیط فعلی صنعت هتلداری را نشان می‌دهد و روندهای جدید و نوظهور را در این صنعت، معرفی می‌کند که در نتیجه می‌تواند تاکتیک‌های مدیریت درآمد شما را تحت تأثیر قرار دهد.  مطالب موجود در کتاب قیمت‌گذاری هتل در جهان شبکه‌های اجتماعی، مدیران هتل را برای بقا و رشد در بازار بسیار رقابتی امروز آماده می‌کند و همچنین بهترین روش‌ها را برای ایجاد استراتژی‌های قیمت‌گذاری سودمند، ارائه می‌دهد. با توجه به فناوری‌های موبایل و شبکه‌های اجتماعی، مدیریت درآمد یک فعالیت کلیدی در محیط صنعت هتلداری امروز محسوب می‌شود. اگرچه موضوع مدیریت درآمد اندکی جدید است ولیکن مبحثی است که به سرعت در حال توسعه است و اگر بخواهید بازار خود را حفظ کنید، باید به این موضوع توجه جدی و کاملی داشته باشید. در این کتاب مطالب و موضوعات زیر را مطالعه خواهید کرد ارائه تحقیقات مرتبط، مطالعات موردی و نمونه‌های صنعتی با هدف درک کاربرد عملی مفاهیم کلیدی بررسی شرایط بازار فعلی و تاثیر آنها در مدیریت درآمد چگونگی پیشرفت در مدیریت داده‌ها، تجزیه، تحلیل و تجسم داده‌ها و همچنین تاثیر آنها بر شیوه‌های مدیریت درآمد چگونه مدیریت درآمد می‌تواند به شما برای استفاده از فرصت‌های بازار و غلبه بر چالش‌ها کمک کند این کتاب برای مدیران ارشد مالی، مدیران درآمد و مدیران عملیاتی هتل‌ها که می‌خواهند از تکنیک‌های مدیریت درآمد برای حفظ هتل خود در رقابت استفاده کنند، بسیار ضروری و مفید است. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 4/تیر/1398       آخرین ویرایش: 24/تیر/1398
مدیریت کیفیت خدمات در هتلداری با تمرکز بر تجربه میهمان + فایل PDF

مدیریت کیفیت خدمات در هتلداری با تمرکز بر تجربه میهمان + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب مدیریت کیفیت خدمات در هتلداری با تمرکز بر تجربه میهمان ( Managing Quality Service in Hospitality ) یک نسخه بین‌المللی از مفهوم خلق بهترین تجربه برای میهمان در صنعت هتلداری را آموزش می‌دهد.  بسیاری از کتاب‌های دیگر در این زمینه به موضوع استراتژی خدمات متمرکز بر میهمان نپرداخته‌اند اما این کتاب به طور کامل به موضوع مدیریت سازمان‌های هتلداری با استفاده از مطالعات آکادمیک و تجربه واقعی در این صنعت می‌پردازد و برای این کار از تجربه شرکت‌هایی مانند والت دیزنی، Marriott، Ritz Carlton، رستوران‌های داردن، خطوط هوایی Southwest و بسیاری دیگر از شرکت‌های مطرح در این حوزه استفاده می‌کند. متن این کتاب در سه بخش شامل استراتژی، کارکنان و سسیتم‌ها نوشته شده است و هر فصل شامل فعالیت‌های هتلداری است که برای دانشجویان و خوانندگان پیشنهاد می‌شود. در این فعالیت‌ها، دانشجویان به بازدید از سازمان‌های هتلداری در اطراف خود تشویق می‌شوند‌ تا با میهمانان، کارکنان و مدیران این سازمان‌ها دیدار داشته و از تجربیات آنها بهره‌مند گردند. از فعالیت‌های دیگری که به دانشجویان پیشنهاد می‌شود، مراجعه به اینترنت برای بازدید از سایت‌های شرکت‌ها و سازمان‌های هتلداری است. در واقع هتل‌ها، رستوران‌ها و سایر انواع کسب و کار که در صنعت هتلداری مشغول هستند، مورد مطالعه قرار می‌گیرند تا فرصتی برای بحث در مورد مفاهیم و اصول هتلداری ایجاد شود. بخش‌های "اخلاق در کسب و کار" دانشجویان را تشویق می‌کنند تا مسائل اخلاقی مرتبط با موضوعات کتاب را تجزیه و تحلیل کنند. این کتاب همچنین دارای راهنمای پاسخ به پرسش‌های پایان فصل، سوالات مختلف، بحث در مورد مفاهیم مطرح شده، تمرین‌های اضافی، سوالات چند گزینه‌ای و مطالب اضافی برای کمک به مدرسین در آماده‌سازی سرفصل‌های تدریس نیز می‌باشد. برنامه‌ها و مطالب ارائه شده در این‌ کتاب را می‌توان به عنوان بهترین مطالب قابل تدریس در مورد مدیریت سازمان‌ها و شرکت‌های هتلداری بزرگ و کوچک دانست. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 2/تیر/1398       آخرین ویرایش: 2/تیر/1398
امنیت در صنعت هتلداری + فایل PDF

امنیت در صنعت هتلداری + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز – کتاب امنیت در صنعت هتلداری ( Hospitality Security ) به مدیریت امنیت در هتل‌ها، اقامتگاه‌ها، مراکز سرگرمی و محیط‌های گردشگری می‌پردازد و به خواننده روش‌هایی اثبات شده و مبتنی بر تجربه برای جلوگیری و حل چالش‌های ایجاد شده در صنعت هتلداری امروزی را ارائه می‌کند. کتاب امنیت در صنعت هتلداری ( Hospitality Security ) هم برای افراد حرفه‌ای و هم افراد تازه کار در این محیط‌ها که به یک کتاب مرجع خوب نیازمند هستند، طراحی شده است تا اطلاعات مفیدی را به این افراد ارائه کند. یک مدیر امنیت و حراست باید از قوانین جنایی و مدنی، مدیریت پرسنل و مدیریت ریسک، بودجه‌بندی و امور مالی و حوزه‌های دیگر در این رابطه آگاه باشد تا بتواند در حرفه خود موثر باشد. این کتاب شامل مطالب زیر است؛ ارزیابی ریسک: تهدیدات و آسیب‌پذیری‌ها همراه با احتمالات تعیین ریسک محاسبه می‌شوند. طرح و برنامه امنیتی: چگونگی تصمیم‌گیری در خصوص بکارگیری لایه‌های مختلف کنترلی، برای کاهش ریسک، آموزش داده می‌شود. بودجه‌بندی: مقدار منابع مالی موجود برای اجرای طرح، مورد بررسی و مطالعه قرار می‌گیرد. سیاست‌ها: چگونگی مستندسازی سیاست‌ها و تبدیل آنها به فرایندهای عملیاتی امنیتی، راهنمای آموزشی، دستورالعمل فرایندهای اضطراری و برنامه عملیاتی در هنگام بروز حادثه را بررسی می‌کند. کارکنان: برنامه‌ریزی، دستمزد، استقرار، و قرارداد آنها در این بخش آمده است. آموزش: این بخش شامل موضوعات تخصصی زیر می‌شود: استفاده از نیروی امنیتی و گشت‌زنی   روش‌های گشت‌زنی فیزیکی و امنیتی سیستم‌ها و دوربین‌های آلارم و برنامه‌های مختلف نرم‌افزاری فرایندهای اضطراری و عکس‌العمل مناسب در این موارد تحقیقات، مصاحبه، و تجزیه و تحلیل جرم و جنایت مهارت‌های اجرایی یادگیری از سبک‌های اثبات شده رهبری و مدیریت کتاب امنیت در صنعت هتلداری به طور یکسان برای افراد تازه کار و حرفه‌ای قابل استفاده است و دارای مطالب قابل دسترس و مفید برای خوانندگان و مدیران امنیتی است تا ریسک‌ها و خطرات موجود در محیط‌های هتلداری را ارزیابی کرده، آنها را با روش‌های موثر و جدید تجزیه و تحلیل نموده و روش‌هایی را برای کاهش یا حذف آنها ارائه کنند و در تمام این فرایندها و مراحل اجرایی، امنیت پرسنل و میهمانان در بهترین سطح خود باقی بماند. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 28/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 28/خرداد/1398
رسانه‌های اجتماعی در گردشگری و هتلداری + فایل PDF

رسانه‌های اجتماعی در گردشگری و هتلداری + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب رسانه‌های اجتماعی در گردشگری و هتلداری ( Social Media in Travel, Tourism and Hospitality ) پیشرفت‌های مدام در رسانه‌های اجتماعی در بخش هتلداری و گردشگری را نمایش می‌دهد. مطالب این کتاب ترکیبی از تئوری و عمل هستند که با بحث درباره تجارب کسب و کار واقعی، به خواننده ارائه می‌شوند. در بخش‌های مختلف این کتاب، نخست یک مرور کلی از روند اخیر رسانه‌های اجتماعی، محتوای تولید شده و مقالاتی در این خصوص بررسی می‌شود و سپس به بررسی اپلیکیشن‌های بازاریابی در حوزه هتلداری و گردشگری، پرداخته و به مقالاتی در این‌ خصوص اشاره می‌شود. بخش‌های پایانی کتاب نیز به بررسی رفتار مشتریان در رسانه‌های اجتماعی در حوزه‌های هتلداری و گردشگری می‌پردازد. باید توجه داشت که بیشتر مقالات این کتاب حول محور WEB 2.0 و مدل‌های تجاری آن است. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 26/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 26/خرداد/1398
بازاریابی در صنعت هتلداری، غذا، گردشگری و رویدادها + فایل PDF

بازاریابی در صنعت هتلداری، غذا، گردشگری و رویدادها + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب بازاریابی در صنعت هتلداری، غذا، گردشگری و رویدادها ( Marketingin Food Hospitality, Tourism and Event ) به تعریف ساز و کار بازاریابی در این صنایع می‌پردازد که مختص دانشجویان سال دوم کارشناسی تا دانشجویان کارشناسی ارشد در رشته‌های بازاریابی گردشگری، مدیریت رویدادها و مدیریت هتلداری است. این کتاب از طریق بررسی منطقی مباحث بازاریابی و نظریه‌ها و رویکردهای کلیدی بازاریابی، سعی دارد تا افراد شاغل یا علاقه‌مند به فعالیت در این حوزه‌ها، افکار و ایده‌ها و نظارت خود را بررسی و عملیاتی کنند. در این کتاب، زمینه‌های زیر مورد مطالعه و تحلیل قرار می‌گیرد ارزش بازار و خلق ارزش در بازار مصرف‌کنندگان و روندهای مصرف طعم و هویت غذا پایداری و قدرت در حوزه گردشگری نشانه‌شناسی و ساخت اسطوره‌های تجاری و بازاریابی در تحلیل‌های این کتاب می‌توان آزمونی از معیارهای معاصر این بخش‌های صنعت را همراه با جنبه‌های تجربی بازاریابی، مطالعه و بررسی نمود. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 25/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 25/خرداد/1398
کارآفرینی در صنایع هتلداری، گردشگری و تفریحی + فایل PDF

کارآفرینی در صنایع هتلداری، گردشگری و تفریحی + فایل PDF

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب کارآفرینی در صنایع هتلداری، گردشگری و تفریحی ( Entrepreneurship in the Hospitality, Tourism and Leisure Industries ) برای توسعه درک بیشتر از فرایندها و زمینه‌های کارآفرینی طراحی شده است. کارآفرینی در هر صنعت یا اقتصاد موفق را می‌توان به موتور محرک آن صنعت تشبیه نمود. این موضوع در صنایع هتلداری، گردشگری و تفریحی که به سرعت در حال رشد هستند، بسیار نمایان است. با مطالعه این کتاب می‌توان به مفاهیم کلیدی دست یافت که در کارآفرینی و خلق فرصت‌های بی‌نظیر کاری بسیار موثر است. مطالب این کتاب شامل موارد تئوری همراه با نمونه‌های مناسبی از دنیای واقعی است که به دانشجویان، استادان، افراد خلاق و سرمایه‌گذاران این امکان را می‌دهد تا به چارچوبی قدرتمند برای درک تمامی جنبه‌های مهم این ساختار تجاری، دست پیدا کنند. مهمترین مطالبی که در این کتاب به آن اشاره شده، عبارت است از؛ نمونه‌های بروز در صنعت هتلداری گسترده‌ترین پوشش ممکن از آخرین تحقیقات و ادبیات در این حوزه تمرکز روشن بر هتلداری، گردشگری و صنایع تفریحی و پویایی این صنایع کارآفرینی در هتلداری، گردشگری و صنایع تفریحی یک ابزار آموزشی ضروری و مرجع در تمام دوره‌های آکادمیک و حرفه‌ای است و به دانشجویان و افراد علاقه‌مند در این حوزه‌ها، دیدگاهی قدرتمند ارائه می‌کند. جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

ایجاد شده: 12/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 13/خرداد/1398
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...