پوشیدن کت باعث جذاب شدن استایل آقایان میشود اما استفاده از اکسسوریهای مردانه مناسب، میتواند این استایل را چشمگیر و متمایز کند. پوشت یا همان دستمال جیب کت، یکی از همان اکسسوریهای مردانه زیبا و مناسب است. با قرار دادن پوشت در جیب خود به دیگران نشان میدهید که در زمینه استایل فردی جسور و با اعتماد به نفس بوده و به ظاهر خود اهمیت می دهید. روشهای مختلفی برای تا زدن پوشت وجود دارد که هر یک از آنها میتواند ظاهر و شخصیت شما را به نحوی متمایز به نمایش بگذارد. تاریخچه پوشت پوشت، یک اکسسوری زیبای مردانه است که محبوبیت آن در دهه گذشته افزایش چشمگیری داشته است. تاریخچه پوشت را میتوان در هزاران سال پیش جستجو کرد. زمانی که از آن به عنوان یک وسیله کاربردی استفاده میشد. در مصر باستان، کارگران یک پارچه دستمال مانند را همیشه همراه خود داشتند. از این پارچه برای تمیز کردن و خشک کردن صورت وبدن در طول روز استفاده میشد. با گذشت زمان، این دستمال یک برادر مشابه اما با کاربرد متفاوت به نام پوشت پیدا کرد. پوشت را معمولا با کت و شلوار یا کت تک استفاده میکنند. بر خلاف دستمالهای پارچهای معمول که در جیب داخل کت نگهداری شده و عمدتا برای پاکیزگی مورد استفاده قرار میگیرد، پوشت در جیب روی سینه کت قرار گرفته و تنها جنبه زیبایی دارد.
ایجاد شده: 2/بهمن/1398 آخرین ویرایش: 8/بهمن/1398راه های بسیاری وجود دارد تا از قدرت استقبال کردن به عنوان یک استراتژی کلیدی ارائه ی خدمات استثنایی، بهره برد. نکات زیر را به خاطر بسپارید و پیشرفت پروسه ی فکری استقبال را نیز در نظر بگیرید: تشخیص دهید چگونه مهمانان می توانند حس کنند مورد استقبال قرار گرفته اند. ارتباط چشمی مستقیم، یک لبخند و کلمات صادقانه در هر نقطه از ارتباط می تواند پاسخ احساسی مثبتی را در مهمانان به وجود بیاورد. خودتان را معرفی کنید. با این کار شما خوش آمد گویی خود از مهمان را نشان می دهید و همچنین موجب راحتی و آرامش بیشتر مهمانان می شوید. مهمانان را بررسی کرده و ارزیابی کنید که آیا از آنها به خوبی استقبال شده یا عصبی و ناراحت به نظر می رسند.
ایجاد شده: 30/مهر/1398 آخرین ویرایش: 30/مهر/1398هنگام صرف غذا، میزبانان و پیش خدمتان، موظفند همراه با سرو غذا به مهمانان خوش آمد بگویند درک این نکته که مهمان باید هنگام صرف غذا احساس راحتی کند، بسیار ارزشمند است. کودکان، انواع فرصت ها را برای سیاست های استقبال منحصر به فرد در اختیار ما می گذارند. به گفته یکی از مهمانان گروه هتلهای هیلتون: "من همیشه از کارمند فرانت آفیس سپاسگذارم که هم زمان با استقبال از من، به پسر 8ساله ام نیز خوش آمد گویی می کند." گاهی اوقات یک هدیه ی کوچک ( مثل یک بازی فکری یا حتی یک شکلات کوچک) برای مشغول کردن بچه ها، هنگامی که والدینشان در حال پر کردن فرم ها یا تحویل دادن وسایل شان هستند، می تواند موجب راحتی والدین شده و همچنین برای کودکان بسیار سرگرم کننده باشد. به دلیل اظهار خوش آمد گویی و ابراز سپاسگزاری است که در جواب "متشکرم" می گوییم:"خواهش میکنم". این کلمات ساده نشان دهنده ی قدردانی ما برای هر چیز کوچکی است که اتفاق می افتد.
ایجاد شده: 30/مهر/1398 آخرین ویرایش: 30/مهر/1398هتل داران می توانند در هر تجربه مهمان، از قدرت استقبال و تاثیر گذاری آن چه در داخل و چه در خارج از مجموعه ی هتل استفاده کنند. سیاست های استقبال می تواند برای زمان ها ی مختلف ورود و با توجه به اطلاعات شخصی هر میهمان، توسعه پیدا کند. برای مسافرانی که دیر از راه می رسند باید چیز آرامش بخشی در اتاقشان حاضر باشد تا ابتدا استرس و خستگی سفر از آنان دور شود، سپس به برنامه ی استقبال برسند. واحد های خانه داری می توانند آموزش ببینند تا برای مهمانانی که دیر از راه می رسند، یک نوشیدنی یا خوراکی مناسب مانند چای بابونه یا کلوچه های گرم اماده کنند.یکی از مهمترین مواردی که انها باید آماده کنند یک یادداشت استقبال است که مهمانان را از تأخیرشان مطلع کند. این یادداشت باید شامل پیشنهاد کمکی در جهت راحتیشان حتی در دیرترین ساعات باشد.
ایجاد شده: 7/شهریور/1398 آخرین ویرایش: 7/شهریور/1398کلید واژه ها در فرایند احوال پرسی: صبح به خیر... بعد از ظهر به خیر... عصر به خیر... از القاب جناب/ بانو یا اسم اشخاص (اگر آن را می دانید) استفاده کنید. چرا استفاده از نام مهمانان از استانداردهای هتل است؟ زیرا این کار حس خاص بودن در میهمان ایجاد می کند، حالتی شخصی است و نشان می دهد که شما زحمت ویژه ای برای آن میهمان کشیده اید. از چه راه هایی می توانید نام مهمانان را بدانید؟ از طریق مکالمه ای که با مهمان دارید، کارت کلید، اطلاعات برنامه ها، یا تنها از طریق پرسیدن از خود مهمان. به محض دانستن آن، از فرصت استفاده کنید تا آن را به کار ببرید و حواستان به عکس العملی که دریافت می کنید باشد.
ایجاد شده: 22/خرداد/1398 آخرین ویرایش: 22/خرداد/1398ارتباط چشمی خوب. چرا؟ زیرا نشان می دهد شما علاقه مند هستید لبخند. چرا؟ نشان می دهد رفتار شما دوستانه/ صمیمی است تکان دادن سر . چرا؟ نشان می دهد که متوجه می شوید تکیه دادن/ به جلو حرکت کردن. چرا؟ علاقه ی شما را نشان می دهد. عمود ایستادن. چرا؟ اعتماد به نفس شما را نشان می دهد. حالت صورت آرام. چرا؟ زیرا نشان میدهد شما آرام هستید و درک می کنید. تن صدای مثبت. چرا؟ نشان می دهد شما اصیل و قابل اعتماد هستید.
ایجاد شده: 22/خرداد/1398 آخرین ویرایش: 22/خرداد/1398وقتی میهمانان برای اولین بار وارد هتل شما می شوند، دوست دارند چه احساسی داشته باشند؟ میتوانیم به مهمان تعهد دهیم که همواره: استقبال خوبی از شما شود. اتاقی را در اختیارتان قرار دهیم که تمیز و تازه بوده و نشان دهنده ی بالا ترین استانداردهای کیفیت باشد. تمامی نیازهایی که ممکن است شما داشته باشید را به برآورده کنیم. خدماتی را ارائه دهیم که شما را وادار به انتخاب دوباره ی هتل ما بکند.
ایجاد شده: 12/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 14/اردیبهشت/1398تجربه ی ورود، اولین فرصت شما برای برقراری ارتباط با کسی است که قدم در مجموعه ی هتل شما می گذارد، از میهمان گرفته تا اعضای هتل. چهار محدوده ی ارتباطی وجود دارد که از طریق آنان می توانید روی میهمانانتان در هنگام ورود به هتل، تأثیر بگذارید به طوری که منجر به ایجاد برداشت آنان از اولین تأثیر بشود. 1.احوال پرسی کردن 2.هدایت کردن 3. برخورد داشتن 4. نشستن
ایجاد شده: 12/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 14/اردیبهشت/1398چه بخواهیم، چه نخواهیم، بیشتر مردم از روی آنچه که می بینند ما را قضاوت می کنند. در چند ثانیه-ی اول برخورد، آنها ما را بررسی کرده و مورد قضاوت مثبت یا منفی شان قرار می دهند که به راحتی قابل تغییر نیست. هنگامی که ما دهان باز می کنیم تا چیزی بگوییم، کلماتمان تنها بخشی از درک دیگران از ما را تشکیل می دهند، باقی اش بر اساس تن صدا و طرز حرکت ماست. ما به دنبال سرنخ هایی همچون انتخاب های پوشاک، خانه داری و طرز برخورد هستیم تا در مورد قابل اعتماد بودن هتل ها، اعتبار ، میزان تأثیر، تمیزی، توجه به جزئیات و سایر موارد آگاه شویم. این سرنخ ها همچنین میانبر هایی هستند برای ارزیابی میزان پایداری یک حرفه. با مشاهده ی ظاهر و زبان بدن کارکنان است که یک مشتری قضاوت- مثبت یا منفی- می کند و تصمیم می گیرد آیا میخواهد در آن بخش فعالیت حرفه ای داشته باشد یا نه؟ ظاهر کارکنان، نظافت، زبان بدن و اولین کلماتی که می گویم، ابزاری هستند که با استفاده آنان میتوانیم هنگام اولین برخوردمان با اشخاص جدید، تأثیر بصری بسیاری ایجاد کنیم. هنگامی که ما متوجه شویم با ظاهر و پوششمان چه تأثیری می توانیم روی دیگران بگذاریم، در مورد پوششی که هر روز برای رو به رو شدن با دنیا انتخاب می کنیم، محتاط تر خواهیم بود.
ایجاد شده: 12/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 14/اردیبهشت/1398برخورد روزانه با مردم نشان دهنده ی نیازها، خواسته ها و انتظارات آنان می باشد که نیازمند مهارت های خاص، سیاستمداری و نگرش مثبت همراه با دانش و انعطاف پذیری است. چرا آداب معاشرت در بخش خانه داری امری چالش برانگیز است؟ کارکنان بخش خانه داری، نماینده ی هتل هستند. آنان نیز همچون سایر کارکنان هتل موظفند تشریفات خدماتی تعیین شده برای مشتریان را به کار گیرند. هر شرایطی که با آن رو به رو می شویم متفاوت با دیگریست. هر میهمانی متفاوت با میهمان دیگر است. کارمندان هیچ کنترلی روی شرایط به وجود آمده بر اساس نگرش ها، نیازها، انتظارات و تجربیات هر میهمان، ندارند.
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 10/اردیبهشت/1398در صنعت هتلداری، بک آفیس بخشی است که معمولاً میهمان آن را نمی بیند. بک آفیس در واقع قلب هتل نامیده می شود که شامل آشپزخانه و بخش های پذیرایی و انبار می باشد. در هتل ها، بک آفیس شامل خشک شویی، اتاق بخار و دفاتر نیز می شود. بک آفیس باید بسیار تمیز بوده و به خوبی نگه داری شود. این نکته در مورد خشک شویی هتل ها اهمیت بسیاری دارد. اگر چه در این بخش ارتباط چندانی با میهمانان وجود ندارد، با این حال کارکنان موظفند استانداردهای پوشش و طرز برخورد را در مورد میهمانان رعایت کنند. در ابتدا ممکن است فکر کنید تنها کارکنان فرانت آفیس باید نگران برخورد با مشتریان باشند؛ در حالی که تمامی کارکنان هتل وظیفه دارند از ارائه ی بهترین و کامل ترین خدمات به مشتریان اطمینان حاصل کنند. به عبارت دیگر تمامی کارکنان باید مشتری مدار باشند.
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 10/اردیبهشت/1398بخش دوم: گفت و گوی میهمانان را دزدکی گوش نکند. از هرگونه اطوار و عادات شخصی مانند دست زدن به موها یا گرفتن بینی، خود داری کند. همیشه صاف بأیستد و در هنگام وعده ی انجام خدمت به میهمانان تعظیم ملایمی انجام دهد. به درخواست میهمانان دقت کند. واضح صحبت کند. از هر گونه بحث و مشاجره با کارکنان خدمات یا میهمانان در هتل و رستوران پرهیز کند. از دخواست انعام خود داری کند. انعام را هنگامی بردارد که میهمان رفته باشد. تنها از درب خدمات وارد رستوران شود یا از آن خارج شود. خودکار یا مدادی در جیبش داشته باشد نه در پشت گوشش یا جلوی کتش. از جویدن آدامس و آجیل خود داری کند. صورت حساب را بسیار محترمانه و به صورت سربسته به مشتری ارائه دهید تا موجب خجالت او نشود.
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 10/اردیبهشت/1398