صفحه اصلی / کتابخانه بین المللی / غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه + فایل PDF
غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه + فایل PDF - تصویر 1

غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه + فایل PDF

ایجاد شده: 24/تیر/1398       آخرین ویرایش: 24/تیر/1398

گروه آموزشی هتل‎نیوز، کتاب غذا، آشپزی و شایستگی فرهنگی برای آشپزی، هتلداری و متخصصان تغذیه ( Food, Cuisine, and Cultural Competency ) جامع‌ترین سنت‌های غذایی منحصربفرد در مورد سلامتی را پوشش می‌دهد. 

مطالب این کتاب اهمیت بالای درک فرهنگی و شایستگی حرفه‌ای در محیط کسب‌ و کار امروز را مورد بررسی قرار داده و به خواننده کمک می‌کند تا موارد مرتبط با سلامتی در بسترهای متفاوت را آشکارا درک کند.

با خواندن مطالب این‌ کتاب قادر خواهید بود تا تکنیک‌های ارتباط با مشتری را شناسایی کنید و بدین ترتیب، افراد متخصص در حوزه‌های روابط‌عمومی، خواهند توانست با مشتریانی که از اقوام مختلف هستند، روابطی بر پایه اعتماد ایجاد کنند.

هر فصل از این کتاب، بیانگر یک موضوع بسیار جدید و پیشرو بوده و یک فرهنگ یا منطقه خاص را پوشش می‌دهد و در زمینه‌های مختلفی از تغذیه و سلامتی، مباحثی را مطرح می‌کند.

از‌ مهمترین مباحث‌ فصل‌های این‌ کتاب می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • شیوه و سبک زندگی 
  • الگوهای غذا خوردن
  • غذاهای اقوام مختلف
  • برنامه‌ریزی منو
  • ارتباطات ( کلامی و غیر کلامی )
  • ده‌ها مطالب خواندنی دیگر

جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...