صفحه اصلی / کتابخانه بین المللی / ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک + فایل PDF
ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک + فایل PDF - تصویر 1

ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک + فایل PDF

15,000 تومان
ایجاد شده: 22/مرداد/1398       آخرین ویرایش: 22/مرداد/1398

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب ایمنی مواد غذایی؛ تحقیق در مورد خطر در غذاهای خطرناک ( Food Safety_ Researching the Hazard in Hazardous Foods ) بررسی جامعی از اطلاعات ایمنی و بهداشت در مورد غذاها را با استفاده از کاربرد عملی از یافته‌های پژوهشی موجود، ارائه می‌دهد.

مفاهیم این کتاب به بررسی و تحقیقات در مورد یافته‌ها و مفاهیم کاربردی برتر در این حوزه پرداخته و مسائل عملیاتی خاصی را ارائه می‌کند. 

این کتاب قرار است مفاهیم و راهکارهای رعایت ایمنی و بهداشت مواد غذایی در محیط‌های مختلف مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، مدارس، نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها را مورد بررسی قرار دهد و به همین دلیل، مفاهیم این کتاب چندین حوزه متفاوت شامل آشپزی، هتلداری، میکروبیولوژی و تجزیه و تحلیل عملیات را در برمی‌گیرد.

مهم‌ترین مباحث مطرح در این کتاب عبارت است از؛ 

  • اهمیت ایمنی مواد غذایی در رستوران‌ها
  • تاریخچه قوانین ایمنی مواد غذایی در رستوران‌ها
  • مسائل میکروبیولوژی
  • فرایند بازرسی ایمنی غذا در رستوران
  • فرایند قانونی، روندهای نظارتی و انجمن‌ها
  • مسائل حقوقی برای ایمنی مواد غذایی
  • تفاوت در درک ایمنی مواد غذایی برای مصرف‌کنندگان، مقامات مسئول نظارتی و کارمندان
  • رستوران‌ها در‌ موارد اضطراری آب و برق، چه فعالیت‌هایی باید انجام دهند؟
  • بهداشت کارکنانی که مستقیما‌ با میهمان سروکار دارند و درک مصرف‌کنندگان از ایمنی مواد غذایی
  • رسانه‌های اجتماعی و بحث‌های مربوط به ایمنی مواد غذایی
  • ایمنی مواد غذایی در بازارهای کشاورزان
  • ایمنی مواد غذایی در نمایشگاه‌ها و جشنواره‌ها

جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...