فرانت آفیس
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 10/اردیبهشت/1398
بخش دوم:
تجارت مربوط به هتل و رستوران، ترکیبی از نمایشگری، سیاستمداری و معاشرتپذیری است. تمامی کارکنان در خط مقدم هتل موظفند توانایی برقراری ارتباط مؤثر را داشته باشند. ارتباطی بر اساس رفتاری معین و آداب معاشرت همراه با ملایمت و آرامش. آدابی که یک پیشخدمت در هتل یا رستوران باید رعایت کند، شامل موارد زیر می شود:
- به محض ورود میهمانان به هتل یا رستوران، به آنان رسیدگی کند.
- در فصل سرد (زمستان) به میهمانان کمک کند تا لباس گرم یا پالتو هایشان را در آورده و همچنین هنگام خروج در پوشیدن این لباس ها به آنان کمک کنند.
- برای میهمانان روزی خوش آرزو کرده و ورودشان را به رستوران خوش آمد بگوید.
- با میهمانان مؤدبانه رفتار کند.
- به خانم ها در نشستنشان کمک کند.
- برای کودکان، پشتی اضافه یا صندلی مخصوص فراهم کند.
- اگر یک میهمان در حال صحبت کردن با میهمان دیگری است، نباید وسط حرفش پرید.
- گفت و گوی میهمانان را دزدکی گوش نکند.
- از هرگونه اطوار و عادات شخصی مانند دست زدن به موها یا گرفتن بینی، خود داری کند.
- همیشه صاف بأیستد و در هنگام وعده ی انجام خدمت به میهمانان تعظیم ملایمی انجام دهد.
- به درخواست میهمانان دقت کند.
- واضح صحبت کند.
- از هر گونه بحث و مشاجره با کارکنان خدمات یا میهمانان در هتل و رستوران پرهیز کند.
- از دخواست انعام خود داری کند.
- انعام را هنگامی بردارد که میهمان رفته باشد.
- تنها از درب خدمات وارد رستوران شود یا از آن خارج شود.
- خودکار یا مدادی در جیبش داشته باشد نه در پشت گوشش یا جلوی کتش.
- از جویدن آدامس و آجیل خود داری کند.
- صورت حساب را بسیار محترمانه و به صورت سربسته به مشتری ارائه دهید تا موجب خجالت او نشود.