صفحه اصلی / کتابخانه بین المللی / بهبود عملکرد غذا و نوشیدنی در صنعت هتلداری + فایل PDF
بهبود عملکرد غذا و نوشیدنی در صنعت هتلداری + فایل PDF - تصویر 1

بهبود عملکرد غذا و نوشیدنی در صنعت هتلداری + فایل PDF

15,000 تومان
ایجاد شده: 21/مهر/1397       آخرین ویرایش: 21/بهمن/1397

گروه آموزشی هتل‌نیوز - این کتاب می‌تواند در بهبود عملکرد غذا و نوشیدنی نقش چشمگیری ایفا نماید و به شما نشان دهد که چگونه عملیات پذیرایی می‌تواند سودآوری را افزایش دهد.

اما در مقابل، این بخش می‌تواند نقش بسیار مهمی در رضایت مشتری ایفا نماید. بهبود عملکرد بخش غذا و نوشیدنی می‌تواند نشان دهد که چگونه عملیات پذیرایی غذا می‌تواند سودآوری را افزایش دهد و به طور همزمان در کیفیت، ارزش و خدمات نیز بهبود مستمر ایجاد کند.

در کتاب Improving Food and Beverage Performance نویسنده به مسائل عملی در رابطه با بهبود عملکرد می‌پردازد که ترکیبی از موضوعات کلیدی ارائه خدمات با کیفیت به میهمان” و مدیریت کارآمد، است.

این کتاب مختص مدیران و دانشجویان در صنعت هتلداری است و آنها را قادر می‌سازد تا تمام عوامل موثر در عملکرد موفقیت‌آمیز بخش غذا و نوشیدنی را مشخص، تبیین و اجرایی کنند.

جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...