صفحه اصلی / کتابخانه بین المللی / اصول برنامه‌ریزی منو + فایل PDF
اصول برنامه‌ریزی منو + فایل PDF - تصویر 1

اصول برنامه‌ریزی منو + فایل PDF

15,000 تومان
ایجاد شده: 25/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 30/اردیبهشت/1398

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب اصول برنامه‌ریزی منو ( Fundamentals of Menu Planning ) خلاصه‌ای از جنبه‌های کلیدی برنامه‌ریزی منوها از جمله طراحی، نوشتن، قیمت‌گذاری و بازاریابی یک منو را ارائه می‌دهد. 

بررسی آخرین روند منو نویسی در صنعت هتلداری نشان می‌دهد که چگونه تحقیقات، نظرسنجی‌ها و تجزیه و تحلیل فروش در طراحی و برنامه‌ریزی یک منوی موفق در هتل‌ها و رستوران‌ها، نقش کلیدی و اساسی خواهند داشت.

کتاب "اصول برنامه‌ریزی منو" در ویرایش سوم، مرور کلی از جنبه‌های کلیدی برنامه‌ریزی همراه با ارائه طرح‌های عملیاتی است.

در این کتاب می‌توانید علاوه بر دستیابی به اطلاعات تغذیه‌ای و منونویسی بروز از مجموعه گسترده‌ای از منوهای نمونه، منابع جدید و ضمیمه‌های متنوع، فرم‌های متعدد، جداول و برگه‌ها و بررسی مشکلات و نمونه‌های امروزی در محیط‌های کاری نیز بهره ببرید.

این کتاب یک راهنمای عملی برای موفقیت هتل‌ها و رستوران‌ها به حساب می‌آید.

از بخش‌های مختلف این کتاب می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • روندهای ارائه سرویس 
  • پیش غذاها
  • سوپ‌ها
  • سالادها
  • ساندویچ‌ها
  • دسرها
  • نوشیدنی‌ها
  • منوی چای
  • مراحل اولیه بازاریابی
  • تحلیل بازار
  • اصول تغذیه و منو نویسی
  • انواع منو نویسی
  • منوی صبحانه
  • منوی ناهار
  • منوی میان وعده
  • منوی شام
  • منوی مخصوص اقوام
  • منوی مراسم خاص
  • منوی بیرون بر
  • منوی روم سرویس
  • منوی موسسات
  • منوی دسرها
  • و ده‌ها موضوع علمی و عملی دیگر
جهت دریافت فایل PDF این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...