خاستگاه کیک ترامیسو کشور ایتالیاست.
چون ایتالیا محل پیدایش قهوه است و در اکثر دسرهای و شیرینیجات کشور ایتالیا از قهوه و یا مشتقات آن استفاده شده است، وقتی نام ایتالیا به گوشمان میخورد ناخودآگاه بوی قهوه به مشاممان میرسد.
کیک ترامیسو نیز از این قاعده مستثنی نبوده و در دستور تهیه آن قهوه نقش به سزایی ایفا کرده است.
برای تهیه آن، بیسکوئیت ایتالیایی ساوویاردی(لیدی فینگر) را آغشته به قهوه نموده، سپس آنها را همراه با مخلوطی از پنیر ماسکارپونه، شکر و زرده تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و با کاکائو طعمدارش میکنند و برای تزیینش از دارچین یا پودر کاکائو استفاده میکنند.