پشت پرده دانههای قهوه چیست؟
آیا تاکنون گیلاس قهوه را دیدهاید؟
اگر نه، احتمالاً به این دلیل است که بهترین دانههای قهوه در جهان در امتداد استوا رشد میکنند یعنی در کمربند قهوه بین مناطق استوایی برج جدی و برج سرطان.
بیشتر گیلاسهای قهوه حاوی دو لوبیا هستند.
دانه قهوه قبل از تبدیل شدن به یک دانه قهوه معطر، باید بسیاری از لایههای خود را از دست بدهد.
برای استفاده هرچه بیشتر از هر لوبیای قهوه، در هر مرحله توجه به جزئیات و مهارت لازم است.
لوبیا یا دانه قهوه
لوبیا یا دانه قهوه سبز زیبا، در حالی که هنوز داخل گیلاس است، رشد میکند و بالغ می شود تا به قهوه ای که همه ما آن را می شناسیم و دوست داریم و آن را برشته کرده و به کمال میرسانیم تبدیل شود.
لایه پوست یا Endocarp
این لایه ضخیم و پوسته مانند، لوبیا را احاطه کرده و در کل از 3-7 لایه تشکیل شده است.
لایه درونی یا لعاب یا Mesocarp
این بخش همان گوشت میوه قهوه است که در حین رشد گیلاس قهوه، این لایه سرشار از قند است.
پوست خارجی یا Exocarp
در ابتدای رشد میوه ، این لایه بیرونی گیلاس، سبز است.
با رسیدن میوه، به رنگ زرد، سپس نارنجی، و سرانجام هنگامی که میوه قهوه کاملا رسده باشد، به رنگ قرمز تبدیل می شود.
فاکتورهای زیادی روی طعم قهوه شما تأثیر می گذارد.
این فاکتورها عبارتند از:
شیوه های کشاورزی (چه کسی قهوه را پرورش داده است)
منشاء آن (جایی که قهوه در آن رشد کرده است)
فرآوری آن (گیلاس بیرونی چگونه حذف شده یا پوست دانه چطور برداشته شده است)
در هر مرحله، اگر کیفیت پایین باشد، طعم قهوه تغییر می یابد.