صفحه اصلی / کافی شاپ / جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش اول
جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش اول - تصویر 1

جزئیاتی در خصوص دانه‌های قهوه Arabica و Robusta - بخش اول

ایجاد شده: 23/دی/1398       آخرین ویرایش: 23/دی/1398

بیش از صد گونه قهوه در دنیا وجود دارد ولی معروف‌ترین و پر مصرف‌ترین دانه‌های قهوه، دو نوع به‌ نام‌های ربوستا ( Robusta ) و عربیکا ( Arabica ) هستند.


بررسی ویژگی‌های دانه‌های Arabica و Robusta ؛


طعم

دانه‌های "ربوستا" بسیار تلخ هستند و علت اصلی‌ آن بالاتر بودن درصد کافئین "ربوستا" نسبت به "عربیکا" است.

دانه‌های "عربیکا" تلخی ملایم‌ و اسیدیته ( Acidity ) بیشتری دارند.

دانه‌های "ربوستا" طعمی شبیه به فلز زنگ‌زده، چوب و سنگ دارند.

دانه‌های "عربیکا" طعمی شبیه به میوه، سبزیجات و صیفی‌جات دارند.


میزان کافئین

همانطور که گفته شد میزان کافئین موجود در "ربوستا" تقریبا دو برابر "عربیکا" است.


میزان قند و چربی

دانه‌های "عربیکا" نسبت به ربوستا تقریبا از ۶۰ درصد چربی و ۵۰ درصد قند بیشتری برخوردار هستند.


شکل

دانه‌های ربوستا معمولا کوچک‌تر و گرد‌تر از دانه‌های "عربیکا" است.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...