صفحه اصلی / کافی شاپ / انواع کیک های آشنا
انواع کیک های آشنا - تصویر 1

انواع کیک های آشنا

ایجاد شده: 25/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398

کیک‌ها به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

کیک از مشتقات شیرینی است و ریشه در اروپا دارد.

اگر در مورد کیک با هرکسی صحبتی داشته باشیم، در نظر او طعمی شیرین و بافتی اسفنجی، متجسم می‌شود.

تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در این است که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ بوجود نیامده‌ است بلکه عامل اصلی در بوجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است.

همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است، درصورتی که سبک بودن، از ویژگی‌ شناخته شده‌ی یک کیک اسفنجی است.



جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...