صفحه اصلی / آشپزی / معرفی انواع پنیرهای محبوب دنیا
معرفی انواع پنیرهای محبوب دنیا - تصویر 1

معرفی انواع پنیرهای محبوب دنیا

ایجاد شده: 22/دی/1402       آخرین ویرایش: 22/دی/1402

🔴 پنیر بِری (Brie): پنیر بِری پنیری نرم و خامه‌ای از منطقه‌ی بِری در شمال فرانسه است که با ژامبون و میوه قابل‌استفاده است.

▫️ این پنیر، که با روکشی نازک احاطه شده است به دو دلیل عطر و طعم ملایم‌تر و بافت خامه‌ای‌تری نسبت به هم‌خانواده‌اش یعنی پنیر کامِمبرت دارد:

▫️ اولین دلیل این است که تولیدکنندگان قبل از تخمیر پنیر بِری به آن خامه اضافه می‌کنند، این کار چربی پنیر را بالا می‌برد.

▫️ دومین دلیل این است که مقدار بسیار کمی باکتری کِشت‌شده به آن اضافه می‌کنند که سبب می‌شود پنیر عطر و طعم ملایم‌تری داشته باشد.

🔴 پنیر چِدار (Cheddar): یکی از مشهورترین انواع پنیر از دهکده‌ی چِدار در سامرسِت انگلستان آمده است.

▫️ طعم‌های مختلف پنیر به تاریخی که از ساخت پنیر می‌گذرد بستگی دارد:

1️⃣ طعم ملایم: ۳ ماه
2️⃣ طعم متوسط: ۵ تا ۶ ماه
3️⃣ جا افتاده و کامل: ۹ ماه
4️⃣ فوق‌العاده جا افتاده: ۱۵ ماه
5️⃣ محصول نهایی: ۱۸ ماه یا بیشتر

🔴 پنیر کاممبرت (Camembert):

▫️ یکی از مشهورترین پنیرهای جهان پنیر کامِمبرت است.

▫️ اسم این پنیر از برج کامِمبرت در منطقه‌ی نورماندی فرانسه گرفته شده است.

▫️ پنیر کامِمبرت در اندازه‌های کوچک تولید و تخمیر می‌شود که همین امر فرایند تولید را تسریع می‌کند.

▫️ این سرعت آماده شدن برای پنیر کامِمبرت سبب می‌شود که این پنیر نسبت به پنیر بِری که در همان زمان آماده شده است طعم تندتری داشته باشد.

🔴 پنیر کاتج (Cottage Cheese):

▫️پنیر کاتج در اوایل قرن نوزدهم در آمریکا، با تولید دلمه‌های اسیدی در شیر که حاصل کِشت باکتریایی بودند، تولید شد.

▫️مواد مغذی موجود در این پنیر به‌دلیل روند تولید متفاوت آن، بسیار گوناگون است و این پنیر محتوای چرب خیلی کمی دارد، بنابراین کالری آن بسیار پایین است.

▫️پنیر کاتج برای افرادی که به‌دنبال غذایی با پروتئین بالا هستند بسیار مناسب است.

▫️می‌توان از این پنیر در دستورهای مختلف آشپزی استفاده کرد که یکی از آنها پن‌کیک پنیر کاتج است.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...