🔸 استیک فیله مینیون: این استیک از فیله پشت گاو بریده می شود و یکی از گرانترین برش های گوشت گاو و برای سرو بسیار مناسب است شما می توانید آن را با یک چنگال به راحتی ببرید.
🔸 استیک ریبای: ریبای آبدارترین استیک محسوب میشود. از قسمت مرکزی دنده بریده میشود و به صورت استیک استخوانی یا بی استخوان سرو می شود.
🔸 استیک استریپ: این استیک از ناحیه کمر بریده میشود و چربی کمتری نسبت به ریبای دارد و تقریباً همیشه به عنوان یک استیک بدون استخوان فروخته میشود.
🔸 استیک تی بن: این استیکها، شاملِ برشی از گوشت گاو/گوساله هستند که یک استخوان T شکل را شامل میشود و در یک طرف این استخوان، گوشت راسته و در سمت دیگرش، گوشت فیله قرار دارد و با نام پورترهاوس هم شناخته میشوند.
🔸 استیک فلانک: استیک فلانک از شکم و بیشتر از قسمت عقبی گوشت گاو برداشته میشود. ضخیم تر و پهن تر از برخی دیگر انواع استیک است و بسیار لذیذ میباشد.