صفحه اصلی / آشپزی / تکنیک‌های تزیین بشقاب غذا با سس
 تکنیک‌های تزیین بشقاب غذا با سس - تصویر 1

تکنیک‌های تزیین بشقاب غذا با سس

ایجاد شده: 3/بهمن/1402       آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402

بعد از اینکه چیدمان ترکیبات غذا تمام شد با استفاده از سس های خوشمزه آن را تزیین کنید.

تکنیک‌های تزیین سس شامل:

آغشتن سس؛

▫️بطری سس را فشار دهید و دور بشقاب سس بریزید لایه ضخیم سس را در قسمت دایره ای بشقاب خالی کنید و با استفاده از یک قاشق یک از قسمت ضخیم سس را بردارید.


ریختن سس به صورت نقطه ای؛

▫️سس مورد نظر را با فشار از پمپ سس خالی کنید. بشقاب را طبق قانون یک سوم  تجسم کنید. برای اینکه تضاد رنگی به وجود آورید از چند نوع سس استفاده کنید.

آغشته کردن سس نقطه ای؛

▫️بعد از اینکه سسهای رنگی را به صورت نقطه ای بر روی بشقاب خالی کردید آن را بصورت منحنی بر روی بشقاب بکشید و بشقاب را با ترکیبی از سس های رنگی آغشته کنید.

آغشته کردن سس به صورت منحنی؛

▫️یک بطری را با سس مورد نظر پر کنید. سپس آن را بالای بشقاب قرار دهید و پایه بشقاب را بچرخانید تا فرم منحنی شکل ایجاد شود مخصوصا تعداد چند سس که رنگهای مختلفی ارائه می‌دهد.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...