نکاتی راجع به نوشیدن قهوه:
بوی قهوه:
بوی قهوه عنصر بسیار مهمی از قهوه است. این بو بر روی مزه ای که ما میچشیم تاثیر مستقیم میگذارد چرا که بدن ما ارتباطی بین مزه و بو به صورت اتوماتیک ایجاد میکند.
مزه، طعم:
به سختی میتوان در مورد طعم قهوه حرفی زد، چرا که قهوه در هر منطقه از زبان مزه و طعم متفاوتی ارائه میکند. در دنیا تا کنون بیش از 800 مزه و طعم برای قهوه برشمردهاند. دنیای مزه و طعم قهوه بسیار گسترده است، نزدیکترین تعقیب کننده قهوه در مزه، شراب است با 200 نوع مزه!
بدنه قهوه:
اینکه قهوه چطور با بدنتان پیوند میخورد اساسا به این بخش ربط دارد. این قسمت ارتباط مستقیمی با نحوه پخت قهوه دارد.
اتمام قهوه:
مزه اش چیه؟، مزه اش مثل چیه؟ این سوال را از خود بپرسید، جوابی که به خودتان میدهید مفهوم اتمام قهوه است.
Roasts:
وقتی سفارش گیرنده در کافه از شما می پرسد مثلا: قهوهتون چی باشه؟ جواب شما یکی از این سه حالت دارک، مدیوم و یا لایت هست. جوابی که شما به آن میدهید همان roasts است. جواب شما، سطح پخت مقدار، غلظت و فاکتورهای دیگر را در قهوه وارد کند.