به گزارش هتلنیوز "حمید یزدانی" مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم از شناسایی حدود 180 خانهمسافر غیرمجاز اسکان مسافران در این استان با بررسی و پیگیری کارشناسان و صدور اخطار اولیه به آنها، خبر داد. "حمید یزدانی" اظهار داشت: این تعداد خانههای اسکان غیرمجاز با بررسی و پیگیری کارشناسان این اداره کل و گزارشهای مردمی شناسایی شدهاند و در مرحله اول خطای کتبی برای ساماندهی این مراکز، صادر شده است. وی افزود: در صورت عدم همکاری این مراکز با کمک اداره اماکن نیروی انتظامی اقدام به پلمپ این واحدها خواهیم کرد. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان قم، افزود: واحدهای اقامتی مجاز، پروانه فعالیت از اداره کل میراث فرهنگی دارند و در غیر این صورت، خانه اسکان غیرمجاز محسوب میشوند. وی افزود: مراکز اقامتی غیرمجاز، استانداردهای لازم خدماتی، بهداشتی و ایمنی را رعایت نمیکنند و هیچ تضمینی از لحاظ امنیت و بهداشت ندارند.
ایجاد شده: 27/آبان/1397 آخرین ویرایش: 27/آبان/1397سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی استان اردبیل، اظهار داشت: به منظور کیفیسازی خدمات در نظر داریم نسبت به استانداردسازی مراکز اقامتی اقدام کرده و نظارت جامع بر تمامی تاسیسات گردشگری داشته باشیم. "صغری فرشی" با اشاره به برنامهریزی برای ساماندهی تمامی واحدها و تاسیسات گردشگری از شمال تا جنوب استان، ابراز داشت: در راستای توسعه خدمات اقامتی از فعالیت خانهمسافرها و اقامتگاههای بومگردی در قالب ضوابط، استقبال میشود. به گزارش هتلنیوز ، وی با اشاره به اعطای تسهیلات با نرخ چهار درصد در مناطق مرزی و عشایر نشین نیز گفت: این تسهیلات به منظور راهاندازی اقامتگاههای بومگردی اعطا میشود زیرا رونق بومگردی میتواند مانع از مهاجرت روستاییان شود و نسبت به تقویت ایمنی و اقتصاد در مرز نیز اثرات قابل توجهی به دنبال داشته باشد. وی در پایان گفت: فراهم نمودن زمینه لازم برای استفاده از مراکز گردشگری، میتواند مدت زمان ماندگاری مسافران را افزایش داده و منجر به ثروتآفرینی شود.
ایجاد شده: 27/آبان/1397 آخرین ویرایش: 27/آبان/1397به گزارش هتلنیوز ، عضو ایرانی کمیته برگزاری مسابقات جام جهانی 2022 قطر به تشریح جزئیات همکاری مشترک ایران و قطر در صورت 48 تیمی شدن رقابتهای جام جهانی و اقامت تیمهای حاضر در این رقابتها در هتلهای کشور، پرداخت. "مهرداد مسعودی" در این خصوص، اظهار داشت: مذاکرات لازم میان مسئولان ایرانی و قطری در این خصوص انجام شده است تا درباره میزبانی و اسکان تیمها و تماشاگران در ایران همکاری شود. وی ابراز داشت: مسئولان کشور قطر به عنوان میزبان جام جهانی فوتبال در سال 2022 قصد دارد تا این رویداد بینالمللی را به صورت مشترک با همه کشورهای منطقه جشن بگیرند و بخشی از تماشاگران را در کشورهای کویت، امارات، بحرین، عمان و ایران اسکان دهند. مسئول ایرانی کمیته برگزاری جام جهانی 2022 قطر، تصریح کرد: جزیره کیش به مسئولان قطری پیشنهاد شده است که حتی از "دبی" نیز به قطر نزدیکتر است ولیکن همه چیز بستگی به نظر فیفا و موافقت این نهاد بینالمللی با این طرح دارد. وی افزود: میتوان در هریک از کشورهای عمان، امارات و ایران، چهار تیم حاضر در این مسابقات را اسکان داد. به عنوان مثال در ایران شهرهایی مانند شیراز و بوشهر و جزایر کیش و قشم برای این موضوع، مناسب هستند. وی در پایان گفت: در صورت میزبانی ایران از تیمها و تماشاگران جام جهانی 2022، پنجرهای برای رونق بیشتر هتلها، رستورانها و دیگر مراکز گردشگری و توریستی باز میشود.
ایجاد شده: 26/آبان/1397 آخرین ویرایش: 26/آبان/1397به گزارش هتلنیوز ، رئیس جامعه هتلداران استان مازندران با انتقاد شدید از فعالیت اقامتگاهها و میهمانسراهای دولتی، اظهار داشت: در شرایط فعلی، قانون واگذاری اقامتگاههای دولتی به بخش خصوصی با توجه به سودجوییها و منفعتطلبیها، غیرممکن است. "جمشید سلطانمرادی" ابراز داشت: در حال حاضر بسیاری از سازمانها، آموزش و پرورش، بانکها، وزارتخانهها و ... در شهرها و استانهای شناخته شده کشور دارای اقامتگاههایی هستند. وی افزود: در استان مازندران، میزان اقامتگاههای دولتی از اقامتگاههای بخش خصوصی بیشتر است و کمر بخش خصوصی در این استان شکسته شده است. رئیس جامعه هتلداران استان مازندران در ادامه گفت: وجود چنین مشکلی به خود دولت برمیگردد که نمیخواهند قانون را اجرا کنند زیرا به ضرر آنها تمام میشود. وی تصریح کرد: مشکلی که قرار نیست برطرف شود قابل حل کردن نیز نیست چون کسانی که در راس وجود چنین اقامتگاههایی قرار دارند، مخالف برچیده شدن اقامتگاههای دولتیاند.
ایجاد شده: 26/آبان/1397 آخرین ویرایش: 26/آبان/1397"حمایت میرزاده" عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: بارها در خصوص قوانینی که آئیننامه اجرایی دارند ولیکن اجرا نمیشوند، انتقاد کردهام و گفتهام این آئیننامهها بیشتر شبیه به کاغذ پاره هستند. "حمایت میرزاده" ابراز داشت: قانون واگذاری اقامتگاههای دولتی به بخش خصوصی نیز از این قاعده مستثنی نست و اجرایی نمیشود. به گزارش هتلنیوز ، نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه گفت: تا زمانی که برای قانون ارزشی قائل نشوند هر روز به تعداد قوانینی که اجرایی نمیشوند، اضافه خواهد شد. البته در شرایط موجود بخش خصوصی و هتلداری باید شخصا در زمینه این قانون اقدام کنند. وی افزود: هتلداران و صنوف وابسته بایستی دولت را در خصوص موضوع عدم فعالیت اقامتگاههای دولتی، تحت فشار بگذارند. عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت اگر میخواهد در زمینه اقامتی فعالیت داشته باشد، بهتر است در نقاطی از کشور اقامتگاه راهاندازی کند که بخش خصوصی در آنجا ورود پیدا نکرده است زیرا با این کار هم به رونق گردشگری کمک خواهد کرد و هم به بخش خصوصی، ضربهای وارد نخواهد شد. وی در پایان گفت: وجود اقامتگاههای دولتی در استانهای شمالی، مشهد و ... تفکری جز سودجویی و نگاه اقتصادی ندارد.
ایجاد شده: 26/آبان/1397 آخرین ویرایش: 26/آبان/1397مدیرکل اداره حقوقی و املاک سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، اظهار داشت: تعطیلی یکباره اقامتگاههای دولتی امکانپذیر نیست و این اتفاق بایستی به مرور زمان رخ دهد و این اقامتگاهها خود را با ضوابط سازگار کنند. "ابراهیم شقاقی" در این خصوص، ابراز داشت: این کار به سادگی نیست زیرا اقامتگاههای دولتی سالهاست که مشغول به فعالیت هستند و باید کاری کرد تا حداقل خدماتی که ارائه میدهند به کارکنان خود باشد. به گزارش هتلنیوز ، وی تصریح کرد: تعطیلی یکباره اقامتگاههای دولتی باعث ایجاد بحران و کمبود میشود و به همین دلیل نمیتوان به راحتی از فعالیت آنها جلوگیری کرد.
ایجاد شده: 26/آبان/1397 آخرین ویرایش: 26/آبان/1397بازرس جامعه هتلداران ایران، اظهار داشت: استانهای شمالی مانند مازندران، گیلان و اردبیل به دلیل نزدیکی به مرکز، جزو مقاصد مهم گردشگری در کشور به حساب میآیند و بایستی با تدوین برنامههای هدفمند از پتانسیل این استانها در راستای توسعه گردشگری، بهره برد. "جعفر بذری" با اشاره به اهمیت هتلها و مراکز اقامتی به عنوان زیرساختهای اصلی در حوزه گردشگری کشور، ابراز داشت: سرمایهگذاریهای صورت گرفته در زمینه احداث هتل در استانهای شمالی، نقش بسزایی در توسعه صنعت گردشگری کشور ایفا مینماید. به گزارش هتلنیوز ، مدیرعامل جامعه صنفی تاسیسات اقامتی استان اردبیل در ادامه گفت: با توجه به سیاستهای اتخاذ شده از سوی مسئولین گردشگری کشور در گذشته، صنعت هتلداری هماکنون دچار مشکلات زیادی شده است و فعالان این صنف علیرغم سرمایهگذاری سنگین در زمینه زیرساختهای اقامتی نتوانستهاند بهرهای ببرند. وی افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور بایستی دیدگاه خود نسبت به صنعت هتلداری را تغییر دهد و در راستای رفع مشکلات این صنعت، گام بردارد. عضو هیاتمدیره جامعه هتلداران ایران، گفت: وجود مراکز اقامتی غیرمجاز مانند خانههای مسافر، سالهاست که از مشکلات اصلی صنعت هتلداری و هتلداران به حساب میآید که ناشی از سیاستهای دولتهای قبلی و مسئولین وقت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری است. وی با اشاره به عدم توانایی هتلداران با خانههای مسافر، گفت: دولت بایستی از مراکز اقامتی رسمی که با سرمایهگذاری کلان در پی کارآفرینی هستند، حمایت کند. وی در پایان گفت: چنانچه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در خصوص مشکلات و دغدغههای هتلداران چارهای نیندیشد با توجه به نوسانات ارزی که وجود دارد، صنعت هتلداری با چالش جدی مواجه خواهد شد.
ایجاد شده: 24/آبان/1397 آخرین ویرایش: 24/آبان/1397دبیر جامعه هتلداران ایران در گفتگو با خبرنگار هتلنیوز ، اظهار داشت: موضوع دو نرخی شدن قیمت خدمات گردشگری امری متداول در تمامی کشورهای دنیاست و در ایران نیز دارای سابقه و مانند سایر کشورها صرفا مختص به هتلهاست و به سایر حوزههای مرتبط با صنعت گردشگری مانند رستورانها، حمل و نقل و ... تعمیم داده نمیشود. به گزارش هتلنیوز "کامیار اسکندریون" با انتقاد شدید نسبت به اظهارات مطرح شده از سوی رئیس جامعه تورگردانان ایران در خصوص موضوع دو نرخی شدن قیمت هتلها، ابراز داشت: شخص آقای "پورفرج" که در زمینه تورهای خارجی فعالیت دارند کاملا به این موضوع واقف هستند که ارزی شدن قیمت هتلها برای گردشگران خارجی به هیچ عنوان تضعیف پول ملی نیست و بالعکس نوعی ارزآوری برای کشور نیز به حساب میآید. رئیس جامعه هتلداران استان زنجان، تصریح کرد: کاهش ارزش پول ملی زمانی روی میدهد که هموطنان به شکل تورهای گردشگری از کشور خارج میشوند و از طرف این دوستان دلار و یورو دریافت میشود. وی افزود: اگر با دو نرخی شدن قیمت هتلها، سایر صنوف گردشگری مانند آژانسها و تورگردانان دچار مشکل میشوند، بهتر است تا مدیریت خود را بهبود ببخشند تا این اتفاق برای آنها رخ ندهد. این درست نیست که از سرمایه هتلها برای کسب درآمد خود استفاده کنید. دبیر جامعه هتلداران ایران در رابطه با افزایش نرخ هتلها نیز گفت: بر خلاف اظهارات مطرح شده از سوی رئیس جامعه تورگردانان، هتلها فقط یکبار در سال و آن هم بر اساس نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، افزایش نرخ دارند. در نتیجه این اظهارات خلاف واقع و غیر منطقی است. وی ادامه داد: هیچ یک از هتلداران کشور با موضوع دو نرخی شدن قیمت مراکز اقامتی مخالف نیست و هیاتمدیره جامعه هتلداران نیز از حمایت کامل هتلداران سراسر کشور برخوردار است. وی در پایان گفت: سیاست جامعه هتلداران ایران عدم دخالت بر فعالیتهای سایر صنوف گردشگری است و در مقابل به این دوستان اثبات شده!!! نیز پیشنهاد میشود تا از هر گونه دخالت در امور مربوط به هتلداران بپرهیزند و نظارت و کنترل بیشتری بر روی نرخ تورهای خارجی داشته باشند.
ایجاد شده: 24/آبان/1397 آخرین ویرایش: 24/آبان/1397به گزارش هتلنیوز و به نقل از خبرگزاری ایلنا، رئیس جامعه تورگردانان ایران در رابطه با موضوع دو نرخی شدن قیمت هتلها و مراکز اقامتی کشور، اظهار داشت: اگر به کشورهای مختلف جهان نگاه کنید، متوجه میشوید که چنین موضوعی اصلا نمیتواند روی دهد زیرا همه در تلاش هستند تا با واحد پول خودشان معامله کنند. برای مثال اگر در هتلهای دبی اقامت داشته باشید، بایستی نرح اقامت را به درهم بپردازید و یا اینکه پول خود را به درهم تبدیل کنید. "ابراهیم پورفرج" ابراز داشت: با دو نرخی کردن قیمت هتلها برای گردشگران خارجی، واحد پول خودمان را نابود و دلار آمریکا را رونق خواهیم داد و این بر خلاف گفتههای رئیسجمهور مبنی بر جنگ اقتصادی با غرب و آمریکاست زیرا اسلحه در جنگ اقتصادی، واحد پول کشورهاست. "پورفرج" با تاکید مجدد بر استفاده از واحد پول ملی، گفت: اگر قانون دو نرخی شدن قیمت هتلها عملیاتی شود، آژانسها و دفاتر خدمات مسافرتی با مشکل جدی مواجه میشوند زیرا هزینه گردشگران خارجی که توسط آنها به ایران میآیند، به صورت نقدی پرداخت نشده و طبعا بهای دلاری مورد تقضای هتلداران، موجود نیست. بنابراین اگر هتلداران توقع گرفتن دلار از گردشگران خارجی را داشته باشند قطعا با مشکل بزرگی مواجه خواهیم شد. وی افزود: متاسفانه هتلداران متوجه نیستند که با این کار همه چیز را تعطیل میکنند زیرا سایر فعالان صنعت گردشگری از جمله رستورانها، موسسات حمل و نقل و ... نیز از گردشگران خارجی دلار طلب خواهند کرد و بایستی به تدریج با واحد پول ملی خود، خداحافظی کنیم و به دستور هتلداران واحد پول خودمان را به دلار تبدیل کنیم. رئیس جامعه تورگردانان ایران، تصریح کرد: این حرفها بیربط و بیمورد است زیرا همین الان نیز نرخ هتلها به شدت گران است و هتلها هر سال نرخ خود را 20 تا 30 درصد افزایش میدهند. وی افزود: هتلها به طور کلی دو بار در سال نرخهای خود را افزایش میدهند و بر همین اساس قیمتها از سه سال گذشته بین 50 تا 60 درصد افزایش داشته و حتی تخفیفها نیز قطع شده است. اگر دوستان از هتلداری منفعتی نمیبرند باید مدیریت خود را درست کنند و ببینند که چرا منافع ندارند. رئیس جامعه تورگردانان ادامه داد: چرا کسانی که میگویند از هتلداری سودی نمیبریم، چندمین هتلهای خود را افتتاح کردهاند؟ این عزیران با چه پولی اقدام به ساخت هتلهای دیگر میکنند؟ قسط بانکهای خود را چگونه میپردازند؟ وی گفت: بسیاری از هتلداران با دو نرخی شدن قیمتها مخالف هستند و ارز گرفتن را درست نمیدانند. در حقیقت این جو سازی از سوی یکی از عزیزان است که میخواهد از این طریق خود را به هتلداران اثبات کند وگرنه سیاست پولی کشور این اجازه را نمیدهد.
ایجاد شده: 24/آبان/1397 آخرین ویرایش: 24/آبان/1397فرماندار قشم در دیدار با اعضای هیاتمدیره جامعه هتلداران، اظهار داشت: تلاش میکنیم زیرساختهای اولیه مراکز اقامتی به عنوام بخش مهمی از زنجیره گردشگری به بهترین شکل ممکن، فراهم شود. به گزارش هتلنیوز ، وی ضمن تاکید بر تامین به موقع کپسول گاز برای اعضای جامعه هتلداران، گاز را یکی از منابع حیاتی فعالیت مراکز اقامتی، عنوان کرد و تاخیر در تامین آن را موجب بروز خسارت دانست. "علیرضا نصری" در ادامه به شروع فصل گردشگری در این جزیره اشاره کرد و از معاون برنامهریزی فرمانداری درخواست کرد تا همکاریهای لازم با مراکز اقامتی در راستای رفع نیازهای هتلداران در تمامی ادارت و نهادهای شهرستان بعمل آید. در ادامه این نشست، مدیرعامل جامعه هتلداران جزیره قشم نیز گفت: جزیره قشم دارای 78 مرکز اقامتی یک تا چهار ستاره است که طی چند روز گذشته با کمبود و افزایش قیمت کپسولهای گاز مواجه شدهاند. "عبدالباسط رضوانی" با اشاره به اینکه یک هتل چهار ستاره روزانه دو کپسول 60 کیلویی گاز مصرف دارد از پیگیری فوری فرماندار برای رفع این مشکل، قدردانی کرد.
ایجاد شده: 24/آبان/1397 آخرین ویرایش: 24/آبان/1397به گزارش هتلنیوز ، عملیات ساخت هتل در عرصه غار "علیصدر" نه تنها متوقف نشده بلکه هماکنون دو طبقه بالاتر از مجوز اولیهای که صادر شده بود نیز در حال احداث است و این اقدام قطعا مانع ثبت جهانی این محوطه در یونسکو خواهد شد. "حسین زندی" فعال میراث فرهنگی استان همدان در این خصوص، اظهار داشت: مجوز ساخت این هتل بایستی توسط بخشدار صادر شود و ظاهرا بخشدار نیز در این کار با مالک هتل همراه است زیرا عملیاتهای عمرانی در روستاها باید با مجوز بخشداری و فرمانداری هماهنگ شوند و سازمان میراث فرهنگی نتوانسته جلوی کار را بگیرد. وی ابراز داشت: حدود سه سال پیش و با پیگیریهای صورت گرفته از سوی میراث فرهنگی استان، اجرای این طرح متوقف شد اما با اعتراضهای مالک بار دیگر عملیات احداث هتل آغاز شد که البته قبلا ارتفاع پایینتری داشت و هماکنون حتی دو طبقه بالاتر از ارتفاع مصوب در حال ساخت است. "زندی" تصریح کرد: هتل مذکور در فاصله 40 متری از غار "علیصدر" در حال ساخت است و این یعنی هر کس بخواهد از غار دیدن کند، باید از کنار هتل بگذرد. وی در پایان گفت: غار "علیصدر" یکی از محتملترین گزینههای ثبت جهانی بود که همه آن را میشناسند اما همین دستکاریها و کارهایی مانند هتلسازی مسلما جلوی ثبت جهانی این محوطه را میگیرد.
ایجاد شده: 23/آبان/1397 آخرین ویرایش: 23/آبان/1397نایبرئیس جامعه هتلداران ایران در حاشیه چهلمین اجلاس سراسری سازمان جهانی گردشگری، اظهار داشت: حضور دبیرکل سازمان جهانی گردشگری و 80 عضو وابسته این سازمان، نگاه رسانههای جهان را به ایران و همدان معطوف کرد. "شهرام شیروانی" با ابراز خوشحالی از برگزاری نشست سازمان جهانی گردشگری در شهر "همدان" ابراز داشت: در چند سال گذشته زیرساختهای گردشگری استان همدان رشد قابل توجهی داشته است و همین موضوع باعث شده تا بتواند در میزبانی از گردشگران، سنگ تمام بگذارد. به گزارش هتلنیوز ، رئیس جامعه هتلداران استان همدان به برگزاری جلسه اعضای هیاتمدیره جامعه هتلداران ایران با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور در حاشیه این اجلاس، اشاره کرد و گفت: در این جلسه مسائل و مشکلات هتلداران، مطرح و تصمیمات خوبی اتخاذ شد. مدیرعامل گروه هتلهای باباطاهر در ادامه گفت: در حال حاضر همدان این ظرفیت را دارد تا میزبان شایستهای برای اجلاسها و جشنوارههای ملی و بینالمللی باشد و از سوی دیگر برگزاری اجلاس جهانی گردشگری و رویداد همدان 2018 نیز فرصت مغتنمی بود تا همدان به عنوان یک مقصد گردشگری، معرفی شود. وی تصریح کرد: اطلاعرسانی و تبلیغات حلقه مفقوده صنعت گردشگری است نیاز است روند شکل گرفته در ماههای اخیر با جدیت دنبال شود.
ایجاد شده: 22/آبان/1397 آخرین ویرایش: 22/آبان/1397