نکته
میهمان خود را هُل نکنید.
یکی از مواردی که یک میزبان باید به آن توجه کند، این است که میهمانان عموما دوست ندارند هُل شوند.
یک میزبان باید همیشه فرایندها را در هر مرحلهای رعایت کند و این رعایت کردن باید همراه با آرامش باشد.
اگر ظروف میهمان را خالی دیدید، نباید فرض کنید که وی غذای خود را به اتمام رسانده است.
باید میز میهمان را بررسی کنید.
به هر میهمان باید ۱ الی ۲ دقیقه پس از اتمام غذا فرصت داده و پس از آن میز را تمیز کنید.
شاید رستوران بسیار شلوغ باشد و میزبان بخواهد سریع و در اولین فرصت میز را جمع کرده و آن را برای میهمان بعدی آماده کند اما میهمان نباید این موضوع را بفهمد.
در مواجهه با میهمان همواره آرام و خونسرد باشید.