ویژگیهای سرویس روسی
در زیر ویژگیهای اصلی سرویس روسی ارائه میشود.
این موارد باعث میشود که سرویس روسی با سرویسهای دیگر متفاوت باشد.
این سرویس در بهترین رستورانهای بینالمللی و هتلهای زنجیرهای بزرگ استفاده میشود.
این سرویس عموما در عملیات پذیرایی ( Banquet ) کاربرد دارد که همه میهمانان انتخابهای واحدی از غذا دارند.
در سرویس روسی، میزبانان سروکننده غذا، تمامی غذاها را در بشقابهای بزرگ نقره ارائه میکنند.
کلیه غذاها در آشپزخانه آماده میشوند و بشقاب غذا برای گرفتن تائیدیه از میهمان، نزد وی آورده میشود.
غذا از سمت چپ سرو میشود.
فقط فرایند کشیدن غذا در بشقاب میهمان و ارائه آن بر روی میز انجام میشود.