صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس روسی - بخش اول)
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش اول) - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس روسی - بخش اول)

ایجاد شده: 28/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398

در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به بررسی انواع سرویس‌های رایج و شرح آنها می‌پردازیم.


سرویس روسی

سرویس روسی از بسیاری جهات مشابه با سرویس فرانسوی است.

این سرویس بسیار رسمی و ظریف است و به مهمان توجه خاص و منحصر به فردی میشود.

در این سرویس از ظروف نقره ای بزرگ و سنگین استفاده میشود و چینش میز همانند چینش میز در سرویس فرانسوی است.

دو تفاوت عمده این دو سرویس در این است که:

در سرویس روسی تنها یک میزبان مورد نیاز است و غذا در این سرویس به طور کامل در آشپزخانه آماده و گارنیش و در ظروف نقره ای چیده میشود.

در این سرویس، میزبان بشقاب گرم را از سمت راست مهمان در جلوی وی قرار میدهد و در جهت عقربه های ساعت به دور میز حرکت کرده و بشقابهای دیگر را برای مهمانان دیگر سرو میکند.

سپس میزبان، بشقابهای غذا را از آشپزخانه به سالن غذاخوری آورده و آنها را برای مهمانان سرو میکند.

میزبان در سمت چپ هر مهمان می ایستد، بشقاب غذا را در دست چپ خود نگه میدارد، غذا را به مهمان نشان میدهد و سپس از یک قاشق و چنگال بزرگ در دست راست خود استفاده میکند وغذای مورد نظر مهمان را برای وی در ظرفش سرو میکند.

میزبان در جهت خلاف عقربه های ساعت به سرو غذا برای تک تک مهمانهای دور میز ادامه داده و سپس غذای اضافی را به آشپزخانه بازمیگرداند.

در سرویس روسی نیز همانند سرویس فرانسوی، کاسه آب برای تمیزی دست و دستمالهای همراه با آن، همراه با غذا سرو می شود و وقتی غذای تمام مهمانان به اتمام رسید، ظروف کثیف از روی میز برداشته میشوند.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...