صفحه اصلی / کتابخانه داخلی / پذیرایی و تشریفات در ضیافت‌های رسمی + خرید آنلاین
پذیرایی و تشریفات در ضیافت‌های رسمی + خرید آنلاین - تصویر 1

پذیرایی و تشریفات در ضیافت‌های رسمی + خرید آنلاین

88,500 تومان
ایجاد شده: 3/آبان/1399       آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401

گروه آموزشی هتل‌نیوز - کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافت‌های رسمی" توسط آقایان "محمد حنیفه بهرام‌پور" و "محسن عبداللهی آرا" نوشته شده است.

در این کتاب سعی شده است تا نظم موجود و مورد قبول در جامعه بین‌المللی، تشریح و از پرداختن به تشریفات اختصاصی کشورها اجتناب شود. در واقع این کتاب صرفاً مورد نیاز و استفاده دستگاه دیپلماسی نیست و کلیه دست‌اندرکارانی که به نوعی در زمینه‌های بین‌المللی فعالیت دارند، می‌توانند از مطالب آن بهره‌مند شوند.

همچنین بخش‌هایی از این کتاب در زندگی روزمره نیز کاربرد دارد و می‌تواند در جمع‌های کوچک مانند خانواده مورد استفاده قرار گیرد.

در این کتاب حداقل‌هایی از اصول رفتاری که رعایت آن در جوامع معمول می باشد، تشریح و اصول حاکم بر مناسبات رسمی بررسی شده است.

سر فصل‌های کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافت‌های رسمی" عبارت است از؛ 

  • فصل 1: تعاریف
  • فصل 2: اصول تشریفات
  • فصل 3: اصول رفتاری
  • فصل 4: چند اصل مهم در تشریفات
  • فصل 5: اصول معمول در برگزاری ضیافت‌ها
  • فصل 6: اصول معمول برای شرکت در ضیافت‌ها
  • فصل 7: آئین مقررات پرچم
  • فصل 8: تقسیم‌بندی ضیافت‌ها
  • فصل 9: بوفه و انواع آن
  • فصل 10: انواع صبحانه
  • فصل 11: انواع ضیافت‌های رسمی
  • فصل 12: انواع منوهای ضیافت
  • فصل 13: انواع میان وعده در ضیافت‌ها
  • فصل 14: شیوه پذیرایی در ضیافت‌ها
  • فصل 15: انواع میز جلسات
  • فصل 16: تدارکات اجلاس‌ها و ضیافت‌ها
  • فصل 17: انواع ظروف مورد استفاده در ضیافت‌ها

جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید.

لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه‌ پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...