صفحه اصلی / کتابخانه داخلی / مدیریت و کنترل هزینه غذا و نوشیدنی
 مدیریت و کنترل هزینه غذا و نوشیدنی - تصویر 1

مدیریت و کنترل هزینه غذا و نوشیدنی

ایجاد شده: 20/بهمن/1402       آخرین ویرایش: 20/بهمن/1402

کتاب مدیریت و کنترل هزینه غذا و نوشیدنی

گردآوری و تأليف: مهدی ابریشم‌کش ، عباس واحد

مدیران خدمات غذایی به منظور کنترل موثر هزینه‌ها می‌بایست به مسائل حسابدار، بازاریابی، حقوق و دستمزد کارکنان، تولید، خدمات، اصول بهداشتی و نگهداری و انبارداری مواد غذایی و نوشیدنی تسلط کامل داشته باشند.

این کتاب اطلاعات مفید و گسترده‌ای از روش‌های کنترل هزینه و راه‌حل‌های ویژه برای پایین نگهداشتن هزینه‌ها و بالا بردن حاشیه سود را برای مدیران و دانشجویان فراهم کرده است.

همچنین این کتاب برگرفته از تجارب اساتید داخلی، دیدگاه و بیان تجربیات نویسندگان این دست نوشته و چکیده‌ای از کتب نگارش شده توسط اساتید خارجی است.

مدیران مشاغل از این مرجع مفید می‌توانند به عنوان منبعی که در برگیرنده فرم‌ها و فرمول‌های ساده می‌باشد به راحتی برای فراگیری و آموزش کارکنان خود در جهت کنترل هزینه‌ها و مدیریت موثر عملیات غذا و نوشیدنی استفاده نمایند.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...