صفحه اصلی / میزبانی / شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش ششم)
شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش ششم) - تصویر 1

شرح مختصری از شرایط احراز شغل میزبانی (بخش ششم)

ایجاد شده: 19/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 23/اردیبهشت/1398

در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به شرح شرایط احراز این شغل می‌پردازیم.

همانطور که پیش از این گفته شد یک مدیر برای شغل میزبانی در واحد خود به دنبال میزبانانی می‌گردد که شرایط خاصی را دارا باشند. در این بخش به شرح مختصری از این شرایط خواهیم پرداخت.


میزبان باید از دانش خوبی برخوردار باشند


یک میزبان خوب باید تمامی روش‌های مناسب برای ارائه یک سرویس مناسب به میهمان را بداند و از چگونگی استفاده از آنها به صورت یکپارچه و کارآمد آگاه باشد.

یک میزبان موفق باید دانش گسترده‌ای از منو داشته باشد تا بتواند به راحتی سوالات میهمانان را پاسخ دهد، غذاها را پیشنهاد کند و به افزایش فروش کمک کند.

یک میزبان باید برای تکمیل سفارش و جمع زدن صورتحساب میهمان، ریاضیات اولیه و مهارت‌های کامپیوتری ساده را داشته باشد.

نکته آخر در مورد میزان دانش و آگاهی میهمان، توانایی وی در توجه به تاریخچه محلی، رویدادها و روندهای غذا داشته باشد تا بتواند با میهمانان مکالمه داشته باشد.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...