صفحه اصلی / میزبانی / شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان
شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان  - تصویر 1

شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان

ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 12/اردیبهشت/1398

    بخش اول:

    در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به شرح شغلی و وظایف یک میزبان می‌پردازیم.

    • شرح وظایف شغل میزبانی
    • آماده‌سازی رستوران برای غذا
    • تمیز کردن میزها در یک منطقه مشخص شده از رستوران
    • مرتب‌سازی و چیدمان ظروف چینی، نقره‌ای، دستمال سفره‌ها، گیلاس‌ها و لیوان‌ها، ترولی ظروف اضافه و نگهداری و تمیزکاری قسمت ارائه سرویس
    • نگهداری مواد غذایی و ایمنی غذا و رستوران و بهداشت مواد غذایی
    • پیروی از مدیریت ایمنی غذا و ظروف با توجه به قانون تجزیه و تحلیل خطر و دستورالعمل کنترل شرایط بحرانی(HACCP)
    • مشارکت در پیشگیری از حوادث
    • آمادگی برای اتفاقات غیرمنتظره و شرایط اضطراری
    • آغاز فرایند تجربه غذا برای مهمانان
    • القای احساس خوشامد، راحتی و مهم بودن به مهمان
    • حفظ فضایی از مهمان‌نوازی

    جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


    کمی منتظر بمانید...