صفحه اصلی / میزبانی / شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان
شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان - تصویر 1

شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان

ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 12/اردیبهشت/1398

بخش سوم:

  • بررسی ظروف غذا
  • پر کردن لیوان آب، گرفتن سفارش مجدد برای نوشیدنی
  • حذف بشقاب‌ها و ظروف استفاده شده، پس از ارائه سرویس‌های غذا و نوشیدنی
  • کنترل سیاست‌های ارائه نوشیدنی‌های خاص که از طرف هتل یا رستوران دیکته می‌شود
  • به پایان رساندن تجربه غذا خوری
  • هزینه‌ها را جمع زده و چک تسویه را به مهمان ارائه کنید
  • پذیرش و تسویه مبلغ پرداخت شده توسط مهمان
  • همراهی مهمان در هنگام ترک سالن و دعوت دوباره وی (بدرقه)

جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...