روش چیدمان میز به سبک فرانسوی
میز فرانسوی شامل موارد زیر است:
یک بشقاب اوردور ( یا بشقاب نمایش غذا )
دستمال سفره
چنگال مخصوص وعده شام
چاقوی مخصوص وعده شام
قاشق سوپخوری
بشقاب کره
چاقوی مخصوص کره
قاشق و چنگال دسر
یک لیوان آب یا گیلاس شراب
مزایا و معایب سرویس فرانسوی
مزایای سرویس فرانسوی این است که توجه بسیار زیادی به میهمانان میشود و ارائه سرویس به شکلی بسیار ظریف و زیبا انجام میشود.
معایب این سرویس این است که
به تعداد میهمان کمتری میتوان این سرویس را ارائه کرد چرا که بسیار پرجزئیات است.
فضای بیشتری برای ارائه سرویس لازم است.
به تعداد زیادی از میزبانهای بسیار حرفهای برای ارائه این سرویس نیاز است.
ارائه این سرویس بسیار زمان بر است.