صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش چهارم)
انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش چهارم) - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش چهارم)

ایجاد شده: 25/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 26/اردیبهشت/1398

روش چیدمان میز به سبک فرانسوی


میز فرانسوی شامل موارد زیر است:


یک بشقاب اوردور ( یا بشقاب نمایش غذا )

دستمال سفره

چنگال مخصوص وعده شام

چاقوی مخصوص وعده شام

قاشق سوپ‌خوری

بشقاب کره

چاقوی مخصوص کره

قاشق و چنگال دسر

یک لیوان آب یا گیلاس شراب


مزایا و معایب سرویس فرانسوی

مزایای سرویس فرانسوی این است که توجه بسیار زیادی به میهمانان می‌شود و ارائه سرویس به شکلی بسیار ظریف و زیبا انجام می‌شود.


معایب این سرویس این است که


به تعداد میهمان کمتری می‌توان این سرویس را ارائه کرد چرا که بسیار پرجزئیات است.

فضای بیشتری برای ارائه سرویس لازم است.

به تعداد زیادی از میزبان‌های بسیار حرفه‌ای برای ارائه این سرویس نیاز است.

ارائه این سرویس بسیار زمان بر است.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...