صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش سوم)
انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش سوم) - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش سوم)

ایجاد شده: 25/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 26/اردیبهشت/1398

 Finger Bowls

کاسه مخصوص شستن دست

کاسه آب گرم همراه با گلبرگ‌های گل رز یا تکه‌های لیمو همراه با تمام غذاهایی که می‌توان با دست خورد، برای مهمان سرو می‌شود.

این کاسه برای شستن دست یا نوک انگشتان در انتهای سرو غذا برای مهمان سرو می‌شود.

کاسه آب برای شستن دست بر روی یک بشقاب زیر همراه با یک دستمال کوچک ابریشمی و یک دستمال سفره تمیز در مقابل مهمانان قرار می‌گیرد.

ظروف کثیف تنها زمانی از جلوی مهمان برداشته می‌شوند که همه آنها وعده غذایی خود را به پایان رسانده باشند. 


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...