صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش اول)
انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش اول) - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس فرانسوی - بخش اول)

ایجاد شده: 25/اردیبهشت/1398       آخرین ویرایش: 26/اردیبهشت/1398

در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی، به بررسی انواع سرویسهای رایج و شرح آنها میپردازیم.

سرویس فرانسوی یک نوع رسمی از سرویس است که منشا آن به اشرافی گری در اروپا برمیگردد و امروزه برای آن دسته از افرادی که زمان و هزینه آن را داشته باشند، مورد استفاده قرار میگیرد.

این نوع سرویس در رستوران های مجلل، سالنهای مجلل غذاخوری هتلهای معروف، کشتی های کروز، استراحتگاه ها و کازینو ها استفاده می شود.

در سرویس فرانسوی، غذا در کنار میز مهمان پخته یا پخت آن تکمیل میشود.

غذا به وسیله بشقابهای نقره ای سنگین و بزرگ از آشپزخانه به سالن غذاخوری آورده شده و بر روی چرخهایی معروف به gu´eridon قرار میگیرد.

یک اجاق گاز کوچک که r´echaud نامیده می شود جهت گرم نگه داشتن غذا مورد استفاده قرار می گیرد.

غذای مهمان با انجام فرایند پخت، درآوردن استخوانها، برش دادن و در صورت نیاز، گارنیش کردن، آماده شده و در بشقابهای گرم برای مهمان سرو میشود.

تمام این فرایندها در حضور مهمان انجام میگیرد.

البته باید توجه داشت که تنها غذاهایی که میتوان در مدت بسیار کوتاه و معقولی آماده، پخته و گارنیش شوند، در این فرایند قرار گرفته و در حضور مهمان آماده میشود.



جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...