شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 12/اردیبهشت/1398
بخش اول:
در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به شرح شغلی و وظایف یک میزبان میپردازیم.
- شرح وظایف شغل میزبانی
- آمادهسازی رستوران برای غذا
- تمیز کردن میزها در یک منطقه مشخص شده از رستوران
- مرتبسازی و چیدمان ظروف چینی، نقرهای، دستمال سفرهها، گیلاسها و لیوانها، ترولی ظروف اضافه و نگهداری و تمیزکاری قسمت ارائه سرویس
- نگهداری مواد غذایی و ایمنی غذا و رستوران و بهداشت مواد غذایی
- پیروی از مدیریت ایمنی غذا و ظروف با توجه به قانون تجزیه و تحلیل خطر و دستورالعمل کنترل شرایط بحرانی(HACCP)
- مشارکت در پیشگیری از حوادث
- آمادگی برای اتفاقات غیرمنتظره و شرایط اضطراری
- آغاز فرایند تجربه غذا برای مهمانان
- القای احساس خوشامد، راحتی و مهم بودن به مهمان
- حفظ فضایی از مهماننوازی