انگلیسی
هتل کلاب
Toggle navigation
اخبار
اخبار داخلی
اخبار خارجی
رویدادها و نمایشگاهها
انتصابات
معرفی هتلهای ایران
تشکلهای گردشگری
UNWTO
جوامع هتلداری ایران
جامعه هتلداران ایران
استان آذربایجان شرقی
استان اردبیل
استان اصفهان
استان البرز
استان تهران
استان چهارمحال و بختیاری
استان خراسان جنوبی
استان خراسان رضوی
استان خراسان شمالی
استان خوزستان
استان زنجان
استان سمنان
استان فارس
استان قزوین
استان قم
استان کردستان
استان کرمان
استان کرمانشاه
استان گلستان
استان گیلان
استان لرستان
استان مازندران
استان مرکزی
استان هرمزگان
استان یزد
جزیره کیش
جامعه گردشگری الکترونیک
جامعه تورگردانان
جامعه راهنمایان ایرانگردی و جهانگردی
انجمن متخصصان گردشگری
انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی
انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی ایران
استان آذربایجان شرقی
استان اصفهان
استان تهران
استان خراسان رضوی
استان فارس
استان کرمانشاه
انجمن موسسات آموزش گردشگری
انجمن صنفی کارگری راهنمایان گردشگری
جامعه اقامتگاههای بومگردی ایران
خانه مسافر ایران
گروههای هتلداری
گروه های هتلداری ایران
گروه های هتلداری بین المللی
آییننامهها و ضوابط
فرصتهای شغلی
کارفرما هستم
کارجو هستم
گروه بازرگانی
برگزاری رویدادها
هتل رویداد
رویدادهای برگزار شده
جذب آگهی ، تبلیغات و تعرفه ها
هتل استودیو
تهیه فیلم، عکس و تیزر تخصصی
طراحی، گرافیک و انیمیشن
راه اندازی سایت، سئو و اپلیکیشن
مدیریت شبکه های اجتماعی
هتل آکادمی
آموزش هتلداری
مدیریت هتلداری
تشریفات
آداب معاشرت
فرانت آفیس
خانه داری
میزبانی
کافی شاپ
آشپزی
قنادی
دورههای آموزشی
مقالات و یادداشت ها
آکادمی زبان
دانشگاه ها و موسسات
دانشگاه ها
موسسات آموزش عالی
مراکز آموزش کوتاه مدت
کتابخانه آنلاین
داخلی
بین المللی
هتل کلاب
صفحه اصلی
/
میزبانی
/
شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان
شرح شغل و وظایف شغلی یک میزبان
ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1398 آخرین ویرایش: 12/اردیبهشت/1398
بخش سوم:
بررسی ظروف غذا
پر کردن لیوان آب، گرفتن سفارش مجدد برای نوشیدنی
حذف بشقابها و ظروف استفاده شده، پس از ارائه سرویسهای غذا و نوشیدنی
کنترل سیاستهای ارائه نوشیدنیهای خاص که از طرف هتل یا رستوران دیکته میشود
به پایان رساندن تجربه غذا خوری
هزینهها را جمع زده و چک تسویه را به مهمان ارائه کنید
پذیرش و تسویه مبلغ پرداخت شده توسط مهمان
همراهی مهمان در هنگام ترک سالن و دعوت دوباره وی (بدرقه)
برچسبها:
میزبانی در هتل
آموزش میزبانی در هتل
دوره های آموزشی هتلداری
آموزش آداب رفتاری هتل
آموزش آداب حرفه ای هتل
آموزش آداب معاشرت
تشریفات هتل
رفتار صحیح در هتل
آداب معاشرت خانه داری هتل –هتلداری
صنعت هتلداری
آموزش
آموزش هتلداری
دوره آموزش هتلداری
قاب آموزش
تایم لاین آموزش
آخرین ویرایش: 5/بهمن/1402
ظاهرشخصی در شغلمیزبانی چه تاثیری دارد؟
آخرین ویرایش: 5/بهمن/1402
ارائه سرویس به سبک کافه تریا
آخرین ویرایش: 4/بهمن/1402
بررسی نحوه عملکرد بخش F&B در رستوران یک هتل
آخرین ویرایش: 4/بهمن/1402
دستکش و دستمال دو ابزار مهم برای ارائه سرویس غذا و نوشیدنی به مهمانان
آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402
عوامل تاثير گذار بر انتخاب غذا و نوشيدنى در رستوران ها
آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402
چگونه انعام خوبی دریافت کنیم؟
آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402
نحوه ارائه خدمات به میهمانان CIP در هتل
آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402
نحوه ارائه خدمات به میهمانان VIP در هتل
آخرین ویرایش: 3/بهمن/1402
چند نکته کلیدی در مورد سرویس اتاق
آخرین ویرایش: 27/دی/1402
آشنایی با انواع صبحانه در هتل
آخرین ویرایش: 21/دی/1402
چگونه یک منوی غذایی کامل ارائه دهیم
آخرین ویرایش: 8/آذر/1399
چیدمان میز در سرویس آمریکایی
آخرین ویرایش: 17/دی/1399
نکات کاربردی راجع به میزبانان
آخرین ویرایش: 22/فروردین/1399
روم سرویس هتل چیست؟
آخرین ویرایش: 26/بهمن/1398
انواع سرویس - اتاق به همراه صبحانه، ناهار، شام، میان وعده ۲۴ ساعته و نوشیدنیهای رایگان در تمام مدت شبانهروز
آخرین ویرایش: 26/بهمن/1398
انواع سرویس - اتاق به همراه صبحانه، ناهار، شام و نوشیدنی (All Inclusive)
آخرین ویرایش: 17/بهمن/1398
انواع سرویس - اتاق به همراه صبحانه، ناهار و شام (( F.B ) Full Board)
آخرین ویرایش: 13/بهمن/1398
انواع سرویس - اتاق به همراه یک وعده صبحانه و یک شام یا یک ناهار (( H.B ) Half Board)
آخرین ویرایش: 6/بهمن/1398
انواع سرویس - اتاق به همراه یک وعده صبحانه (Bed & Breakfast)
آخرین ویرایش: 25/دی/1398
انواع سرویس - اتاق بدون غذا (O.R) Only Room))
آخرین ویرایش: 14/دی/1398
دستمال سفره به شکل درخت کریسمس
آخرین ویرایش: 25/آذر/1398
انواع سرویس - سرویس خدمات برای خانواده (FAMILY-STYLE SERVICE)
آخرین ویرایش: 12/آذر/1398
دستمال سفره
آخرین ویرایش: 30/مهر/1398
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش چهارم)
آخرین ویرایش: 30/مهر/1398
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش چهارم)
آخرین ویرایش: 7/شهریور/1398
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش سوم)
آخرین ویرایش: 17/مرداد/1398
هنرنمایی میزبان یک هتل در کشور چین با استفاده از ساطور
آخرین ویرایش: 7/شهریور/1398
آموزش تا زدن در چند ثانیه
آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش دوم)
آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش اول)
مجلات و نشریات
داخلی
بین المللی
نرم افزارهای مدیریت هتلداری
داخلی
بین المللی
رزرواسیونهای آنلاین
داخلی
بین المللی
اپلیکیشنهای هتلداری
Hotel TV
هتل بند
فرصتهای شغلی
کارفرما هستم
کارجو هستم
ثبت درخواست | ورود
مشاهده فرصتهای شغلی برای کارفرمایان
ثبت درخواست | ورود
مشاهده فرصتهای شغلی برای کارجویان
×
خطا!
کمی منتظر بمانید...