در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی، به بررسی انواع سرویسهای رایج و شرح آنها میپردازیم.
از جمله غذاهایی که ممکن است در سبک سرویس فرانسوی ارائه شوند عبارتند از:
سالاد سزار (La Salade C´esar)
استیک فلفل (Le Tournedos au Poivre)
و crˆepes همراه با سس پرتقال (Les Crˆepes Suzettes)
در سرویس فرانسوی دو میزبان برای سرو غذا با یکدیگر همکاری میکنند.
یکی از این دو میزبان با نام Captain شناخته میشود که مهمانان را برای نشستن راهنمایی میکند و دیگری متصدی نوشیدنی است که برای آنها نوشیدنی سرو میکند.
میزبان اصلی در این سرویس، Chef de Rang یا میزبان مجرب نامیده میشود که در غیاب Captain،
مهمانان را برای نشستن راهنمایی میکند،
سفارش میگیرد،
نوشیدنی سرو میکند،
برخی از غذاها را با جلوه خاصی بر روی میز مهمان آماده میکند و
برگه صورتحساب را برای مهمان می آورد.
دستیار وی با نام Commis de Rang شناخته میشود که
سفارش را از Chef de Rang گرفته و به آشپزخانه منتقل میکند،
غذاها را به سالن غذاخوری انتقال میدهد،
ظروف را مرتب بر روی میز میگذارد،
ظروف و میز را تمیز میکند و
هر زمان که نیاز باشد، به Chef de Rang کمک میکند.
تمام غذاها و خوراکیها از سمت راست مهمان بر روی میز قرار داده شده و ظروف آنها جمع میشود به جز کره، نان، سالاد، که از سمت چپ سرو میشوند.