صفحه اصلی / میزبانی / انواع سرویس (سرویس روسی - بخش دوم)
انواع سرویس (سرویس روسی - بخش دوم) - تصویر 1

انواع سرویس (سرویس روسی - بخش دوم)

ایجاد شده: 7/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 7/خرداد/1398

در این بخش از مجموعه مباحث تخصصی راجع به سرویس و شغل میزبانی به بررسی انواع سرویس‌های رایج و شرح آنها می‌پردازیم.


مزایا و معایب سرویس روسی

مزایای سرویس روسی این است که:

تنها به یک میزبان نیاز است.

این سرویس به اندازه سرویس فرانسوی ظریف است اما نسبت به آن سریع‌تر انجام شده و ارزان‌تر است.

فضای اضافی برای تجهیزات ویژه، مانند gueridon نیاز نیست.


معایب سرویس روسی

سرمایه‌گذاری زیادی برای ظروف نقره و تعداد ملزومات مورد نیاز، باید انجام شود؛ به ویژه هنگامی که هر میهمان، انتخابی متفاوت از منوی غذا داشته باشد.

به همین دلیل سرویس روسی در میهمانی‌هایی مفید است که هر میهمان غذای مشابه را انتخاب کند و میهمانان منوی باز نداشته باشند.

یکی دیگر از ضعف‌های این سرویس این است که آخرین میهمانی که غذا برایش بر روی میز سرو می‌شود، تعداد اندکی غذا برای انتخاب داشته و از باقیمانده غذا برایش سرو می‌شود.


جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...