از کتابخانه بخش هتل کتاب هتل نیوز می توانید کتاب مورد علاقه خود را در حوزه هتلداری با جزئیات بررسی و در صورت تمایل دانلود نمائید.
کتاب هوش هیجانی در مدیریت صنعت گردشگری و هتلداریتأليف؛ اردوغان کوکمترجمان؛ محمد علی آغنده، لیلا داداش زاده ماهر، میمیرسعید جعفریاین کتاب اطلاعات سودمند و عملی در خصوص یادگیری و افزایش فرصتهای کارکنان خدماتی و مدیران صنعت گردشگری و مهماننوازی را فراهم مینماید.صنعت گردشگری و مهماننوازی یک حوزه کاری چالشبرانگیز، جذاب، لذت بخش و مهیج است. این صنعت فرصتهای بیشماری برای توسعه هوش هیجانی ما فراهم میکند.توسعه هوش هیجاتی باعث میشود نقشهای ما در صنعت گردشگری و مهماننوازی چالشبرانگیزتر، جذابتر، لذت بخشتر و مهیجتر گردند. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 6/بهمن/1402 آخرین ویرایش: 6/بهمن/1402کتاب فنون و مهارتهای پايه راهنمای گردشگریتأليف: سيده مهسا مطهر، مريم رضاصفت بلسبنه، پريسا خدادادی شريفآباد، بهاره حاجيها درباره کتاب؛راهنمايان گردشگری علاوه بر آنكه از مهمترين بازيگران صنعت گردشگری هستند، نقشی حياتی در حفظ و انتقال ارزشهای ميراثی و ماندگار ما به نسلهای آتی برعهده دارند.ميراث گرانبهای فرهنگی و طبيعی ايرانزمين تجلیگاه پيوندها و اشتراكات ما ايرانيان هستند و راهنمايان گردشگری پاسدارانیاند كه قرار است با تفسير روحانگيز خود، جاودانگی اين ميراث بیهمتا را تضمين كنند.در اين كتاب تلاش شده تا نيازهای تمام راهنمايان با تخصصهای گوناگون را مدنظر قرار دهيم. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است
ایجاد شده: 6/بهمن/1402 آخرین ویرایش: 6/بهمن/1402کتاب اصول تفسیر میراث در صنعت گردشگری نویسنده؛ پروفسور تدکبیل و لری بک مترجم؛بهرام نکوئی صدریاين کتاب برای نخستین بار در کشور به طرح بنیادین رکن مغفول مانده تفسیر در علم گردشگری، میراث و آموزش همگانی حفظ محیط زیست پرداخته است.میتواند افقهای جدیدی در مفهوم گردشگری مدیرانه و راه های عملی جهت مدیریت بازدیدکنندگان و حفاظت از میراث طبیعی و فرهنگی در صنعت نوپای گردشگری ایران بگشاید.این کتاب مرجع و منبع آموزشی پژوهشگران، مدیران و کارشناسان موزهها، ژئوپارک ها، باغ وحش ها، باغ های گیاه شناسی است.کلیه دوره های آموزشی راهنمایان گردشگری جهت باز آموزی اصول جدید جهانی برای راهنمایان گردشگری کشور به شمار میرود. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است
ایجاد شده: 6/بهمن/1402 آخرین ویرایش: 6/بهمن/1402کتاب قوانین و مقررات جهانگردی و هتلداری مؤلف؛ محمود یزدی مهریزیدر این کتاب گفته شده ایرانیان ایران از دیرباز مهمان نواز بوده اند. موقعیتهای ویژه کشور ما از نظر فرهنگی، جغرافیایی، سیاسی و اقتصادی باعث شده ایران همیشه محل رفت و آمد بیگانگان باشد.قسمتی از سفرهای انجام شده جهت آشنا شدن با تمدن و فرهنگ کهن ایران و بهرهمندی از جاذبههای گردشگری طبیعی و و تاریخی انجام می شود. در این راستا تمامی شهروندان مکلف هستند که رفتاری شایسته برای بهتر شناساندن کشورمان دنیا داشته باشند و دولت نیز وظیفه دارد امکانات مناسب را از نظر ورود اقامت و رفت و آمد خرید و بازدید برای آنها فراهم نماید.▫️یکی از مسائل مهمی که به رعایت حقوق گردشگران کمک می نماید اطلاع رسانی در خصوص نظام حقوقی و اداری ایران در رابطه با گردشگران می باشد. کتاب حاضر به صورت ویژه این موضوع را بررسی می نماید. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 6/بهمن/1402 آخرین ویرایش: 6/بهمن/1402کتاب برنامه ریزی گردشگری رویکرد یکپارچه و پایدار به برنامه ریزی و توسعه گردشگرینويسنده؛ ادوارد اینسکیپمترجمان؛ محمود رحسن پور، سعید داغستانی در این کتاب درباره برنامه ریزی گردشگری در تمام سطوح خرد و کلان بحث شده و رویکردها، تکنیکها و پیشنهادهای آن برای تمامی مناطق و کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه کار کردی است.▫️غالب توجه کتاب به ملاحظات زیست محیطی و اجتماعی-فرهنگی و برقراری تعادل با منافع اقتصادی مورد نظر جوامع محلی است.▫️تدوین کتاب به شکلی صورت گرفته که نیازهای گروه های مختلف شامل استادان، دانشجویان، کارشناسان و سیاست گذاران حوزه برنامه ریزی گردشگری را تامین می کند. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 5/بهمن/1402 آخرین ویرایش: 6/بهمن/1402گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب " فرهنگ جامع، کاربردی و توصیفی گردشگری و مهمانداری " توسط آقای جلال نصیریان تالیف شده است. این فرهنگ دربرگیرنده غالب اصطلاحات و واژگان بخشهای پنجگانه مرتبط با صنعت گردشگری (بخش ترابری و حملونقل، اقامتگاهها و اماکن پذیرایی، اعم از طبیعی و انسان ساخت، سفرسازان و بالاخره سازمانهای مدیریتی و بازاریابی مقصد) و برخی واژگان خارجی که وارد زبان فارسی شدهاست میباشد و تلاش شده است تا مطالب به صورت توصیفی که جنبه آموزشی را هم برای دانشجویان رشتههای مرتبط با این صنعت(از جمله دانشجویان دانشکدههای جهانگردی و هتلداری، حملونقل اعم از هوایی، ریلی، جادهای و دریایی)، باستانشناسی، مترجمان و دستاندرکاران صنعت گردشگری مانند دفاتر خدمات مسافرتی و سیاحتی، کارکنان واحدهای اقامتگاهی، راهنمایان گردشگری و ... داشته باشد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 1/اردیبهشت/1401 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب " مدیریت بازاریابی در صنعت گردشگری " توسط سرکار خانم زهره دهدشتیشاهرخ و آقای مرتضی فیاضی، تالیف شده است. این کتاب حاوی چهارده فصل است. نگارندگان پس از پیشگفتار در فصل اول به کلیات بحث یعنی بازاریابی، انواع آن و کارکردهای آن پرداخته سپس در فصلهای بعدی بحثهای مرتبط با جهانگردی و بازاریابی را مطرح کردهاند. لازم به ذکر است که هر فصل دارای مقدمه جداگانه است که هدف آن فصل را بیان میکند. همچنین برای درک بیشتر مباحث از جداول، نمودارها و موارد عملی و مطالعات موردی استفاده شده است. در پایان کتاب نیز منابع به زبان انگلیسی ارائه شده است. برخی از عنوانهای فصلهای کتاب عبارتاند از؛ 1. درک رفتار مصرفکنندگان در صنعت مهمانپذیری 2. بخشبندی بازار و موقعیتیابی 3. تدوین برنامه بازاریابی 4. مدیریت محصولات و خدمات 5. کانالهای بازاریابی 6. فروش شخصی 7. استراتژی قیمتگذاری جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 23/اسفند/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "تجزیه و تحلیل صورت های مالی شرکت ها (هتل ها)" توسط جناب آقای علی یعقوبی از اساتید دانشگاه، تالیف شده است. این کتاب به آموزش نظری و کاربردی مفاهیم و معانی مدیریت مالی همراه با نکات عملیاتی و حائز اهمیت در این خصوص برای دانشجویان رشته های مدیریت (مدیریت هتلداری) همچنین رشته های حسابداری می باشد، که در توان و ضرورت تلاش شده از مطالب به صورت ساده و عملیاتی برای کسانی که در زمینه مباحث مالی و تصمیم گیری مالی نقش دارند، استفاده گردد. سر فصل های کتاب عبارتند از: فصل 1: صورت های مالی فصل 2: مدیریت مالی در هتل یا تجزیه و تحلیل صورت های مالی فصل 3: تجزیه و تحلیل صورت های مالی بر اسای نسبت های مالی فصل4 : نقطه تعادل فصل 5: نقطه سر به سر فصل 6: پیش بینی و برنامه ریزی مالی فصل 7: ریسک جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 17/اسفند/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "مدیریت عمومی تاسیسات گردشگری" در دی ماه 1399 توسط دفتر مطالعات آموزش گردشگری معاونت گردشگری، تالیف شده است. این کتاب شامل 9 بخش زیر است؛ بخش اول: شناخت صنعت گردشگری بخش دوم: مدیریت و سرپرستی در تاسیسات گردشگری بخش سوم: آشنایی با اصول و ابزارهای بازاریابی وتبلیغات بخش چهارم: مدیریت و نظارت بر بخش پذیرش بخش پنجم: مدیریت و نظارت بر بخش خانهداری بخش ششم: مدیریت و نظارت بر بخش پذیرایی بخش هفتم: مهارتهای فردی و ارتباطی در تاسیسات گردشگری بخش هشتم: قوانین و مقرارت و ضوابط تاسیسات گردشگری بخش نهم: مدیریت و کیفیت و رضایت مشتریان جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 21/بهمن/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "آموزش کاربردی خدمات غذا و نوشابه" به عنوان یک راهنما برای دانشجویان رشتههای گردشگری، هتلداری و مهماننوازی و به منظور ارتقای مهارتهای جوانان و کارکنان، توسط جناب آقای "عباس شیریان" و سرکار خانم"مینا سیفی" نوشته شده است. این کتاب یکی از کتابهای جالب در حوزه پذیرایی و خدمات مرتبط با آن به حساب میآید. این کتاب چگونگی ارائه خدمات به میهمان را به طور دقیق یعنی همان چیزی که مهمان انتظار دارد، آموزش میدهد. خواننده در این کتاب مهارتهای سرو غذا و نوشیدنی و دانش و تکنیک ارائه خدمات باکیفیت در این حوزه را به دست می آورد. جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 13/دی/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافتهای رسمی" توسط آقایان "محمد حنیفه بهرامپور" و "محسن عبداللهی آرا" نوشته شده است. در این کتاب سعی شده است تا نظم موجود و مورد قبول در جامعه بینالمللی، تشریح و از پرداختن به تشریفات اختصاصی کشورها اجتناب شود. در واقع این کتاب صرفاً مورد نیاز و استفاده دستگاه دیپلماسی نیست و کلیه دستاندرکارانی که به نوعی در زمینههای بینالمللی فعالیت دارند، میتوانند از مطالب آن بهرهمند شوند. همچنین بخشهایی از این کتاب در زندگی روزمره نیز کاربرد دارد و میتواند در جمعهای کوچک مانند خانواده مورد استفاده قرار گیرد. در این کتاب حداقلهایی از اصول رفتاری که رعایت آن در جوامع معمول می باشد، تشریح و اصول حاکم بر مناسبات رسمی بررسی شده است. سر فصلهای کتاب "پذیرایی و تشریفات در ضیافتهای رسمی" عبارت است از؛ فصل 1: تعاریف فصل 2: اصول تشریفات فصل 3: اصول رفتاری فصل 4: چند اصل مهم در تشریفات فصل 5: اصول معمول در برگزاری ضیافتها فصل 6: اصول معمول برای شرکت در ضیافتها فصل 7: آئین مقررات پرچم فصل 8: تقسیمبندی ضیافتها فصل 9: بوفه و انواع آن فصل 10: انواع صبحانه فصل 11: انواع ضیافتهای رسمی فصل 12: انواع منوهای ضیافت فصل 13: انواع میان وعده در ضیافتها فصل 14: شیوه پذیرایی در ضیافتها فصل 15: انواع میز جلسات فصل 16: تدارکات اجلاسها و ضیافتها فصل 17: انواع ظروف مورد استفاده در ضیافتها جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 3/آبان/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401گروه آموزشی هتلنیوز - کتاب "مدیریت فرانت آفیس" توسط آقایان علی اقطایی، مهرداد فرشیدی، هدایتالله عبدی، بیژن اقطایی، نوشته و به چاپ رسیده و منتشر شده است. مباحث مطرح در کتاب مدیریت فرانت آفیس به شرح ذیل است. مقدمهای بر صنعت میهمانداری مدیریت فرانت آفیس ( پذیرش ) ارتباط بین فرانت آفیس و دیگر بخشها سیستمهای مدیریت اموال رزرواسیون میهمان ثبت میهمان مشتری مداری اصول خدمات و میهماننوازی فروش در هتل رسیدگی به شکایات و بهبود خدمات صندوق فرانت آفیس خروج میهمان مطالعات موردی شرح وظایف و کد مشاغل در بخش امور اقامتی علامتهای بینالمللی هتل جهت خرید آنلاین و دریافت این کتاب از طریق گزینه ثبت سفارش اقدام فرمائید. لازم به ذکر است، قیمت این کتاب با در نظر گرفتن هزینه پستی و ارسال درب منزل سفارش دهنده، محاسبه شده است.
ایجاد شده: 15/شهریور/1399 آخرین ویرایش: 1/مرداد/1401