اخبار داخلی
برقراری ارتباطات بین‌المللی در حوزه گردشگری از طریق سفرا و نمایندگان مقیم در کشورهای هدف

برقراری ارتباطات بین‌المللی در حوزه گردشگری از طریق سفرا و نمایندگان مقیم در کشورهای هدف

به گزارش هتل‌نیوز ، معاون گردشگری کشور اظهار داشت: در حال حاضر با وجود اینکه شیوع ویروس کرونا موانع زیاد در ارتباطات بین‌المللی حوزه گردشگری، دستیابی به اهداف توسعه گردشگری خارجی از طریق سفرا و نمایندگان جمهوری اسلامی ایران مقیم در کشورهای هدف انجام می‌شود. "ولی تیموری" ضمن بیان این مطلب، ابراز داشت: معاونت گردشگری همواره در این ایام با استفاده از ابزارهای مختلف در فضای مجازی و ارتباطات غیرمستقیم سعی در تداوم مشورت‌ها و تقویت روابط بین‌المللی داشته است.  "تیموری" افزود: در ارتباطات بین‌المللی مذکور ضمن رعایت پروتکل‌های دیپلماتیک از سفرای جمهوری اسلامی ایران مقیم در کشورهای هدف و یا نمایندگی‌های امور خارجه یاری گرفته شده است. وی تصریح کرد: پیرو تعاملات برقرار شده و پیگیری‌های صورت گرفته از سوی وزارت گردشگری، اخیراً بعد از ارتباط آقای "دکتر شیبانی" سفیر جمهوری اسلامی  ایران در تونس با وزیر گردشگری این کشور توافق همکاری درباره موضوعات مختلف صورت گرفته است.     معاون گردشگری کشور افزود: بر این اساس پیگیری مصوبات یادداشت تفاهم میان دو کشور و تمدید آن، درخواست برگزاری ششمین دور کمیته فنی و در نهایت امضای برنامه اجرایی همکاری‌های مشترک گردشگری، پیشنهاد برگزاری وبینار دو وزارتخانه در سطح معاونین وزیر و نیز برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه گردشگری و تبادل تجربیات دو طرف، مطرح و مورد توافق قرار گرفت. 

ایجاد شده: 4/مرداد/1399       آخرین ویرایش: 4/مرداد/1399
تصویب سند راهبردی توسعه گردشگری

تصویب سند راهبردی توسعه گردشگری

به گزارش هتل‌نیوز در جلسه روز گذشته هیات وزیران با حضور رئیس‌جمهور، سند راهبردی توسعه گردشگری به تصویب رسید. این سند با چشم‌انداز ایجاد یک چارچوب هماهنگ سیاستی برای اتخاذ رویکردی بین بخشی و یکپارچه برای دستیابی به توسعه پایدار گردشگری با همکاری دستگاه‌های اجرایی، اساتید دانشگاهی و فعالان بخش خصوصی، تهیه و تدوین شده است. در تدوین سند راهبردی توسعه گردشگری، مدل سیاست‌گذاری فرایندی مورد استفاده قرار گرفته است. رویکردهای سند راهبردی توسعه گردشگری؛ مدیریت گردشگری مسائل فضای کسب و کار این حوزه زیرساخت‌های گردشگری نیروی انسانی و فرهنگ‌سازی  مشکلات مربوط به اتباع خارجی  تبلیغات و بازاریابی اهداف کلی سند راهبردی توسعه گردشگری؛ مشخص نمودن خطوط کلان سیاستی براساس گلوگاه های اصلی حوزه گردشگری کشور ایجاد زمینه تدوین برنامه ملی توسعه گردشگری پیاده سازی اهداف در پویاترین حالت ممکن و منطبق با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه  دستیابی به شاخص‌های رقابت‌پذیری سفر و گردشگری توانمندسازی محیط، سیاست‌های سفر و گردشگری و منابع طبیعی و فرهنگی مزیت‌های اصلی سند راهبردی توسعه گردشگری؛ جامع‌نگری در حوزه گردشگری از مسائل زیست‌محیطی تا شبکه گردشگری کشور توجه به اسناد بالادستی و تجارب قبلی کشور در حوزه گردشگری در ۱۰۰ سال اخیر

ایجاد شده: 30/تیر/1399       آخرین ویرایش: 30/تیر/1399
اجرای طرح ارزیابی تخصصی و رتبه‌بندی برندهای "شهر گردشگر" توسط شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی

اجرای طرح ارزیابی تخصصی و رتبه‌بندی برندهای "شهر گردشگر" توسط شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی

به گزارش هتل‌نیوز ، ایده طرح "شهر گردشگر" برای اولین بار در سال ۹۶ توسط "محمد محب‌خدایی" معاون وقت گردشگری کشور مطرح شد. وی بر این عقیده بود که شهرها باید از نظر گردشگر پذیری ارزیابی شوند و شهری که معیارهای لازم را ندارد، خود را برای پذیرش گردشگران آماده کند. بعد از گذشت حدود سال از ارائه این طرح، شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی قصد ارزیابی و رتبه‌بندی شهرهای گردشگری را دارد و معیارهایی مانند آینده‌نگری برند، تاثیرگذاری عاطفی، مدیریت تعاملات، وفاداری مخاطبان به برند، محیط و اتمسفر، دسترس‌پذیری و تحرک‌پذیری، اوقات فراغت، مهمان‌نوازی و ... از جمله معیارهای این ارزیابی معرفی شده است. بر اساس این ارزیابی، شهرها از یک تا پنج ستاره به ترتیب تحت عنوان مستعد توسعه گردشگری، متعهد به گردشگری، گردشگر پذیر، مقصد گردشگری و دوستدار گردشگری، دسته‌بندی خواهند شد که تاکنون چهار شهر شیراز، همدان، کرمان و یزد به عنوان پایلوت ارزیابی شده‌اند و هر کدام بر اساس این ارزیابی‌ها سه ستاره را به دست آورده‌اند. "خشایار نیکزادفر" مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توسعه ایرانگردی و جهانگردی در رابطه با اجرای این طرح، اظهار داشت:  در این طرح شهرهای کشور از حیث قدرت برند گردشگری شهر، تجربه و ادراک گردشگران، نگرش جامعه محلی نسبت به توسعه گردشگری و ... مورد ارزیابی و مقایسه قرار خواهند گرفت. "نیکزادفر" ابراز داشت: ظرفیت‌های متمایز گردشگری شهرها و روستاهای سراسر کشور به صورت تخصصی، شناسایی و در سطح ملی و بین‌المللی معرفی خواهند شد.  وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این طرح به صورت آزمایشی برای شهرهای اردبیل، شیراز، یزد و کرمان انجام شده است، گفت:  برنامه‌ریزی برای سایر شهرهای دیگر در سطح کشور نیز انجام شده است و بر اساس اولویت درخواست‌های واصله از سوی مسئولین استانی و شهری عملیاتی خواهد شد.

ایجاد شده: 30/تیر/1399       آخرین ویرایش: 30/تیر/1399
نشست کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع وابسته صندوق بازنشستگی کشوری

نشست کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع وابسته صندوق بازنشستگی کشوری

به گزارش هتل‌نیوز ، نشست کارگروه تخصصی گردشگری و صنایع وابسته صندوق بازنشستگی کشوری به میزبانی هتل هما در تهران برگزار شد. دکتر "علی رحیم‌پور" مدیرعامل هلدینگ گردشگری تامین اجتماعی ( هگتا ) در این نشست ضمن ارائه گزارشی از تاثیر کرونا بر گردشگری جهانی، نتایج مطالعات صورت گرفته از سوی صندوق بازنشستگی در خصوص تاثیر تحریم‌ها بر صنعت گردشگری کشور را تشریح کرد. پیامدهای کرونا بر فعالیت‌های گردشگری و هتلداری صندوق‌های بازنشستگی، مشکلات و چالش‌های بنگاه‌های اقتصادی در حوزه حمل و نقل ریلی، هوایی و هتلداری و راهکارهای کاهش آسیب‌های وارده به این صنایع از دیگر محورهای این نشست بود که مورد بررسی قرار گرفت. مدیران شرکت‌های هتل‌ها هما، هتل‌های ایرانگردی و جهانگردی، هواپیمایی آسمان، قطارهای رجا و آبدرمانی محلات در این نشست ضمن ارائه گزارش از آثار کرونا بر بنگاه‌های خود، تجارب و اقدامات انجام شده برای جذب گردشگران و کاهش آسیب‌های مالی را تشریح کردند. در پایان مقرر شد تا سه کمیته کاری ذیل کارگروه تخصصی گردشگری با عناوین "اقتصادی و مالی"، "اجتماعی و بازاریابی" و "برنامه‌ریزی تلفیقی" برای برون‌رفت از بحران کرونا در صنایع مرتبط در زیرمجموعه‌های اقتصادی وابسته به صندوق‌‌های بازنشستگی، تشکیل و نتایج بررسی‌ها در نشست بعدی در مردادماه ارائه شود.

ایجاد شده: 30/تیر/1399       آخرین ویرایش: 30/تیر/1399
راهکارهای پیشنهادی جامعه هتلداران استان کردستان برای خروج صنعت گردشگری از بحران

راهکارهای پیشنهادی جامعه هتلداران استان کردستان برای خروج صنعت گردشگری از بحران

به گزارش ‌هتل‌نیوز ، اعضای جامعه هتلداران استان کردستان در دیدار و گفتگو با مجمع نمایندگان استان، پیشنهاداتی را برای خروج صنعت گردشگری و هتلداری کشور و استان از بحران و رکود فعلی مطرح کردند. "عبدالحمید حمیدی" رئیس جامعه هتلداران استان کردستان در رابطه با این جلسه، اظهار داشت: امیدوارم نتیجه این دیدار و طرح مسائل و مشکلات صنعت گردشگری و هتلداری، مثبت و راهگشای مشکلات این حوزه باشد. پیشنهادات اعضای جامعه هتلداران استان کردستان به مجمع نمایندگان استان افزایش معافیت مالیاتی تاسیسات گردشگری از ۵۰ درصد به ۱۰۰ درصد تعیین تکلیف بهره سرسام‌آور دوره مشارکت طرح‌های نیمه تمام و تعطیل شده طولانی‌تر شدن مدت بازپرداخت و دوره مشارکت وام‌های هتل‌سازی از ۶ به ۱۰ سال تخصیص تسهیلات با نرخ ۸ درصد مشابه تسهیلات حوزه گردشگری روستایی افزایش مدت زمان پرداخت بیمه بیکاری کارکنان این صنعت تا پایان سال معافیت پرداخت ۲۳ درصد سهم بیمه کارفرما به تامین اجتماعی حداقل برای ۲ سال جلوگیری از فعالیت میهمانسراهای دولتی و واگذاری آنها به بخش خصوصی عدم صدور مجوز برای فعالیت خانه‌مسافرها و جلوگیری از فعالیت خانه‌های اجاره‌ای بدون مجوز پیش‌بینی دو دوره تعطیلاتی مناسب برای فصول پائیز و زمستان با تخصیص بنزین سهمیه سفر اخذ واچر هتل در مرزهای ورودی کشور از مسافران عراقی

ایجاد شده: 30/تیر/1399       آخرین ویرایش: 30/تیر/1399
معاون گردشگری کشور حق اظهارنظر در ارتباط با گران شدن سفر را ندارد

معاون گردشگری کشور حق اظهارنظر در ارتباط با گران شدن سفر را ندارد

به گزارش هتل‌نیوز ، رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران با بیان اینکه وزارت گردشگری در ماه‌های گذشته نشان داد که توان هدایت سکان گردشگری کشور را ندارد، اظهار داشت: سیاست غلط وزارتخانه و ناتوانی معاونت گردشگری در مدیریت بحران، آتش بحران گردشگری را تشدید کرد. "حرمت‌الله رفیعی" رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، ابراز داشت: تصمیمات و اظهارات وزارت و معاونت گردشگری در شش ماه اخیر، ترمز صنعت گردشگری کشور را کشیده است. معاون گردشگری کشور حق اظهارنظر در ارتباط با گران شدن سفر را ندارد. "رفیعی" افزود: وزارت و معاونت گردشگری کشور حتی نمی‌دانند چه تعداد آژانس گردشگری به دلیل سیاست‌‌گذاری غلطشان در شیوع کرونا، تعطیل و چند نفر بیکار شده‌اند. وی تصریح کرد: ۲۵۰۰ شرکت خدمات مسافرتی و آژانس گردشگری در سراسر کشور، تعطیل و مدیران و کارکنان آن جذب بازارهای بورس، سکه و ارز شده‌اند.

ایجاد شده: 29/تیر/1399       آخرین ویرایش: 29/تیر/1399
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...