به طراحی، تعیین مشخصات، سازمان دهی، ساخت، ایجاد، و استفاده از ماشین آلات و تجهیزات در یک هتل، رستوران یا صنایع، ساختار و یا عملیات وابسته، مهندسی تجهیزات گفته میشود.
تجهیزات یک هتل معمولا شامل:
▫️کنترل کننده ها
▫️سیستم های الکتریکی
▫️سیستم های تلفن
▫️روشنایی
▫️مصالح ساختمانی
▫️خود ساختمان هتل
▫️سیستم گرمایش
▫️سیستمهای تهویه هوا،
▫️سیستم های مربوط به مدیریت آب
▫️همچنین مواد و لوازم داخلی و خارجی و...است.
هدف اصلی در فرآیند طراحی مهندسی تجهیزات، ایجاد طرحی کیفی با مشخصات فنی قوی است که بتواند نیازهای موجود در هتل را به روشهای مقرون به صرفه و با مدیریت زمان مناسب برآورده کند.