اخبار داخلی
ورود مسافران خارجی به کشور با گواهی جعلی کرونا!!!

ورود مسافران خارجی به کشور با گواهی جعلی کرونا!!!

به گزارش هتل‌نیوز ، وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: به مسافرانی که تست مثبت کرونا داشته باشند به هیچ عنوان بلیطی فروخته نمی‌شود و با کنترل جدی از سوار شدن آنها جلوگیری می‌شود. "محمد اسلامی" اظهار داشت: در جلسات گذاشته ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شد، مسافران خارجی که وارد کشور می‌شوند باید تست کرونای منفی داشته باشند تا به آنها بلیط فروخته شود. "اسلامی" همچنین گفت: یک سری گواهی تست کرونا که برخی مسافران از کشورهای خود آورده بودند، جعلی و پس از تست‌گیری مجدد از میان این مسافران ۲۵ درصد آنها کرونا مثبت بودند. وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه روزانه ۲ تا ۳ هزار مسافر از طریق فرودگاه امام خمینی ( ره ) وارد کشور می‌شوند، ابراز داشت: در فرودگاه جای قرنطینه برای مسافران خارجی نداریم و یک هتل پاسخگو نیست. وی در پایان گفت: اگر وزارت بهداشت تشخیص دهد که مسافر باید قرنطینه شود، خودشان باید در محل پیش‌بینی شده این کار را انجام دهند.

ایجاد شده: 21/بهمن/1399       آخرین ویرایش: 21/بهمن/1399
 تحمیل ماندن در شهرها و منع سفر باعث ایجاد موج سوم کرونا در ایران شد

تحمیل ماندن در شهرها و منع سفر باعث ایجاد موج سوم کرونا در ایران شد

به گزارش هتل‌نیوز ، رئیس کانون انجمن‌های صنفی راهنمایان گردشگری سراسر کشور معتقد است: دولت مدعی تعطیل نشدن مستقیم تاسیسات گردشگری است اما گردشگری با منع رفت و آمد بین شهری، صادر نشدن  ویزای توریستی و تعطیلی اماکن تاریخی به مرز ورشکستگی رسیده است. "سید محسن حاجی سعید" اظهار داشت: ستاد کرونا و وزارت بهداشت باید بپذیرد که موج سوم کرونا در کشور بیش از اینکه مربوط به گردشگری باشد، به واسطه دورهمی‌های خانوادگی ناشی از تحمیل در شهر ماندن و منع سفر ایجاد شد. "حاجی سعید" تصریح کرد: با تداوم این سیاست‌گذاری در سال آینده، خسارت وارده به گردشگری غیر قابل جبران و احیای این صنعت در ۵ سال آینده دور از تصور خواهد بود. وی در پایان گفت: بازگشایی گردشگری ورودی و داخلی تحت پروتکل‌های بهداشتی یا پرداخت غرامت توسط دولت به صنعت گردشگری راهکار موثری است.

ایجاد شده: 21/بهمن/1399       آخرین ویرایش: 21/بهمن/1399
در یک سال گذشته حتی یک مورد مشکوک به کرونا در هتل‌ها وجود نداشته است

در یک سال گذشته حتی یک مورد مشکوک به کرونا در هتل‌ها وجود نداشته است

به گزارش هتل‌نیوز ، رئیس جامعه هتلداران ایران تاکید کرد: در طول یک سالی که بحث کرونا وجود داشته، حتی یک مورد مشکوک هم وجود نداشت که کسی آمده باشد در هتلی و مبتلا شده باشد. "جمشید حمزه‌زاده" ضمن اشاره به این مطلب، اظهار داشت: این مؤید سلامت کامل هتل‌ها از نظر بهداشتی و رعایت پروتکل‌هاست و باید به یک باور عمومی در جامعه تبدیل شود. "حمزه‌زاده" در ادامه گفت: طبیعی است که نمی‌توان سفر را از زندگی مردم حذف کرد اما این مشروط به ملاحظاتی در حوزه مدیریت و نظارت است. دولت، وزارت بهداشت و ستاد کرونا باید مردم را از اسکان در اقامتگاه‌های غیررسمی که هیچ نظارتی روی آن‌ها نیست، باز بدارند. رئیس جامعه هتلداران ایران در پایان یادآور شد: هتل‌ها در نوروز می‌توانند به گونه‌ای میزبان مردم باشند که هیچ دغدغه‌ای از جهت سلامت و بهداشت برای آن‌ها وجود نداشته باشد.

ایجاد شده: 21/بهمن/1399       آخرین ویرایش: 21/بهمن/1399
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...