همه ما در فیلمها یا در شیرینیفروشیها، کیک میوهای دیدهایم. کیکی سنگین و تیره که به نظر میرسد هفت مرحله از پخت را پشت سر گذاشته است.
تاریخچه این روز
در حالی که هیچ کس خالق واقعی کیک میوهای را نمیشناسد اما بسیاری از مورخان معتقدند که خاستگاه این نوع کیک "روم باستان" است.
یکی از اولین دستورالعملهای شناخته شده پخت این کیک در "روم باستان" از دانههای انار، دانههای میوه درخت کاج و کشمش استفاده شده است.
با شروع قرن شانزدهم میلادی، شکر و تکنیک نگهداری میوه در شکر با غلظت بالا از مستعمرات آمریکایی وارد شد و منجر به ایجاد حجم زیادی از میوههای شیرین شده با شکر شد و کیکهای میوهای مقرون به صرفهتر و محبوبتر در مناطق مختلف جهان پخش شدند.
کیکهای میوهای ماندگاری باورنکردنی دارند و برای سالها قابل استفاده میمانند.
در شوی تلویزیونی Tonight آقای Jay Leno تکهای از یک کیک میوهای را تست کرد که در سال ۱۸۷۸ توسط خانوادهای در میشیگان پخته شده و در آن خانواده به عنوان میراث خانوادگی حفظ میشد.