اخبار داخلی
نخستین دوره‌ی مسابقات سرآشپزان کودک خوراک پزان کوچک برگزار شد

نخستین دوره‌ی مسابقات سرآشپزان کودک خوراک پزان کوچک برگزار شد

به گزارش ایتنا ؛ نخستین دوره‌ی مسابقات "سرآشپزان کودک خوراک پزان کوچک" روز دوشنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۳، با حضور کودکان خلاق و علاقه‌مند به آشپزی، در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد. این رویداد با هدف ترویج فرهنگ غذا و آشپزی بین کودکان، فرصتی را برای آشنایی نسل جوان با میراث غذایی و تقویت خلاقیت و مهارت‌های آشپزی آنان فراهم کرد. این مسابقه که به همت فدراسیون گردشگری خوراک وزارت میراث فرهنگی  و با همکاری نهادهای مرتبط برگزار شد، میزبان جمعی از کودکان بااستعداد بود که در کنار خانواده‌های خود حضور یافتند. در این رقابت، کودکان با ارائه غذاهای متنوع، توانایی‌های خود را به نمایش گذاشتند و با اصول اولیه آشپزی و تهیه غذا آشنا شدند. در مراسم اختتامیه، مسئولین برگزارکننده ضمن تقدیر از تلاش شرکت‌کنندگان، از اهمیت ترویج فرهنگ آشپزی در میان نسل آینده و نقش آن در حفظ و انتقال میراث غذایی به نسل‌های آینده سخن گفتند.

ایجاد شده: 15/آبان/1403       آخرین ویرایش: 15/آبان/1403
در وبینار مهمان‌نوازی و نقش سرمایه انسانی چه گذشت؟

در وبینار مهمان‌نوازی و نقش سرمایه انسانی چه گذشت؟

وبینار «مهمان‌نوازی و نقش سرمایه انسانی» به میزبانی شبکه متخصصین گردشگری فارسی‌زبان (شگرف) در تاریخ ۲۵ مهرماه ۱۴۰۳ (۱۶ اکتبر ۲۰۲۴ میلادی)  برگزار شد.  ارمغان صادق‌بیگی ؛ تفاوت هتل‌های امروزی در سرمایه انسانی آن‌هاست، چرا که هتل‌ها از نظر فیزیکی و تکنولوژیکی بسیار شبیه به هم شده‌اند. برای استخدام و مدیریت منابع انسانی بااستعداد، باید به شایستگی‌های کلیدی افراد همچون هوش هیجانی، توانایی حل مسئله و مدیریت بحران توجه داشت. مهنا نیک‌بین ؛ نسل Z با تفاوت‌های چشمگیری نسبت به نسل‌های قبل، به دنبال انعطاف‌پذیری، تنوع شغلی و تعامل بیشتر هستند.  نسل Z به دلیل رشد در عصر دیجیتال به فناوری‌های نوین علاقه‌مند هستند و این ویژگی آن‌ها می‌تواند فرصت‌های جدیدی را در صنعت مهمان‌نوازی ایجاد کند.  مدیران باید برای ارتباط با این نسل استراتژی‌های تعاملی و پویا داشته باشند و آنها را در فرایند تصمیم‌گیری دخیل نمایند. محمد نادعلیان ؛ فاکتور اصلی موفقیت هتل‌ها، ارائه خدمات باکیفیت است که توسط سرمایه انسانی شایسته و متعهد ارائه می‌شود.  ارزیابی و پاداش عملکرد کارکنان هتل اسپیناس بر اساس استراتژی BSC در حال اجرا است. این استراتژی بر اساس چهار شاخص یادگیری و رشد٬ عملکرد داخلی٬ رضایت مهمانان٬ و امور مالی سازمان٬ عملکرد کارکنان را ارزیابی می کند و بر این اساس به آنها پاداش می‌دهد. نادر رفتاری ؛ تعامل سازنده با کارکنان و توجه به دغدغه‌های آن‌ها٬ همواره از استراتژی‌های کلیدی برای کاهش نرخ جابجایی نیروی انسانی در این سازمان بوده است.  احسان تقی‌زاده انصاری؛ تعاریف مختلف از واژه استعداد و شاخص‌های مربوط به آن وجود دارد. باید به مدیریت استعدادها در صنعت مهمان‌نوازی باید پرداخته شود.  برای مشاهده ویدئوی این وبینار از طریق لینک زیر اقدام نمائید 👇🏻 lnkd.in/gCGxjCVP

ایجاد شده: 14/آبان/1403       آخرین ویرایش: 14/آبان/1403
آغاز عملیات بازسازی نخستین هتل پایانه کشور در اصفهان

آغاز عملیات بازسازی نخستین هتل پایانه کشور در اصفهان

به گزارش ایتنا ؛ " ابوالفضل توکلی " مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان گفت : شهر اصفهان تنها شهر کشور است که در محل دو پایانه خود (کاوه و صفه) هتل دارد. هتل پایانه کاوه یکی از هتل‌های دارای قدمت بیش از ۳۰ سال و دو ستاره شهر اصفهان است که به‌تازگی به‌منظور بهسازی و نوسازی به مدت یک ماه هم‌زمان با ارائه خدمات اقامت، نونوار و به‌روزرسانی می‌شود. او گفت : یکی از ویژگی‌های مهم هتل پایانه‌ها دسترسی مسافران خسته و از راه رسیده به محل اسکان در دو محل ورودی شمال و جنوب شهر اصفهان است که همین ویژگی پایانه‌های اصفهان را از سایر پایانه‌های کشور متمایز کرده است. وی افزود : هتل پایانه کاوه دارای ظرفیت ۸۵ تخت در سه طبقه و ۲۶ اتاق است که به‌منظور ارائه خدمات بهتر به مسافران به‌ویژه در ایام نوروز و تابستان در راستای رونق گردشگری و اسکان ارزان‌قیمت مسافران با اعتباری بالغ‌بر ۴۰ میلیارد ریال تحت عملیات تعمیرات و بهسازی با همکاری بخش خصوصی قرار گرفته است. " توکلی " ضمن اعلام اینکه : این عملیات عمرانی به مدت یک ماه و تا پایان آذر سال جاری انجام می‌شود گفت : آماده‌سازی، تعمیرات، بهینه‌سازی تأسیسات، تکمیل خدمات بهداشتی و عملیات عمرانی این هتل با اعتباری بالغ‌بر ۱۶ میلیارد ریال توسط سازمان پایانه‌های مسافربری و از محل تخصیص ۵ درصد عوارض مسافران تکمیل می‌شود. مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان تاکید کرد : تجهیز امکانات داخلی هتل کاوه نیز با اعتباری بالغ بر ۲۴ میلیارد ریال توسط بهره‌بردار بخش خصوصی انجام می‌شود.

ایجاد شده: 12/آبان/1403       آخرین ویرایش: 12/آبان/1403
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...