به گزارش ایتنا ؛ "مریم جلالی" معاون صنایع دستی کشور در نشست خبری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران گفت : برای اولین بار، در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در برنامه هفتم توسعه، جایگاهی ویژه برای صنایع دستی در نظر گرفته شده است. این دستاورد، دغدغه دیرینه فعالان این حوزه را که در برنامههای گذشته نادیده گرفته شده بود، برطرف میکند. وی افزود : صنایع دستی بخشی چندوجهی است و توسعه آن نیازمند همکاری همهجانبه بخشهای مختلف است. برنامه هفتم، با در نظر گرفتن این نگاه جامع، فرصتی برای پیشرفت این حوزه فراهم کرده است. او گفت : تغییر رویکرد نمایشگاهها و هدایت آنها به سمت ارائه حرفهایتر بدون فروش مستقیم، بخشی از فرآیند بلوغ و بهبود نمایشگاهی است که میتواند به تحول این حوزه کمک کند. معاون صنایع دستی کشور تاکید کرد : نمایشگاه ملی صنایع دستی امسال با هدف ایجاد فرصتهای تجاری برای هنرمندان داخلی و معرفی محصولات باکیفیت و خلاقانه، شاهد حضور شهرهای ملی و شرکتهای مرتبط خواهد بود.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ نشست خبری سی و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی ایران، از دقایقی دیگر در محل سالن فجر وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار خواهد شد.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ خرمآباد میزبان افتتاح میز گردشگری ویژه بازنشستگان کشوری شد، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی، در این رویداد اعلام کرد که این میز با هدف افزایش رفاه بازنشستگان در هتل جهانگردی خرمآباد راهاندازی شده است. این نشست یکروزه با حضور مدیران ارشد شرکت، معاونین و مدیران شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی و سرپرست دفتر هماهنگی امور استانهای صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد. همچنین معاون میراث فرهنگی و گردشگری استان لرستان، و رؤسای کانون بازنشستگی استان نیز در این نشست شرکت کردند. مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری ایرانگردی و جهانگردی در این نشست تأکید کرد که هتل جهانگردی خرمآباد از هتلهای شاخص مجموعه به شمار میآید و راهاندازی میز گردشگری در این هتل، گامی مهم در مسیر ارائه خدمات ویژه به بازنشستگان استان لرستان محسوب میشود.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ در نشست مشترک با فعالان حوزه گردشگری و نمایندگان دانشگاه علم و هنر یزد که پنجشنبه ۱۷ آبان ماه برگزار شد، استاندار یزد بر ضرورت بهرهگیری بیشتر از ظرفیتهای علمی و دانشگاهی برای توسعه گردشگری استان تاکید کرد. وی با اشاره به غنای میراثفرهنگی و ابنیه تاریخی یزد، گفت: یزد ظرفیتهای بسیاری در حوزه گردشگری دارد اما همچنان معرفی این ظرفیتها با چالش مواجه است و بسیاری از ایرانیان با زیباییها و پتانسیلهای یزد آشنا نیستند. او خواستار همکاری مجموعه علمی استان و ایجاد دبیرخانهای در دانشگاه علم و هنر یزد برای مشارکت در معرفی این ظرفیتها شد و افزود: مجموعه علمی استان باید نقش پررنگتری در این حوزه ایفا کند. استاندار یزد از راهکارهای مختلف برای جذب گردشگر داخلی، از جمله تعامل با سایر استانها برای برگزاری جشنوارههای گردشگری متقابل، سخن گفت و تداوم توسعه و پیشرفت استان را وابسته به رونق گردشگری دانست. وی در پایان از حمایت کامل مجموعه استانی از بخش گردشگری خبر داد و تاکید کرد: برنامهریزی برای برگزاری جشنوارههای معرفی قابلیتهای گردشگری و آثار باستانی یزد در شهرهای مختلف کشور در دستور کار قرار دارد.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ "ابوطالب قاسمی" مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامهریزی گردشگری گفت : اولین دوره ملی مهارتافزایی گردشگری تعالیبخش که از ۱۵ تا ۱۷ آبان در شیراز برگزار شد، گامی مؤثر در راستای تحقق اهداف برنامه هفتم توسعه کشور بود. وی افزود : حوزههای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، نقش کلیدی در گردشگری ایفا میکنند و عدم استفاده مناسب از ظرفیتهای آن، موجب بروز فعالیتهایی شده که با مبانی اصیل گردشگری همخوانی ندارد. او ادامه داد : این دوره با هدف حضور فعال اقشار مختلف، به ویژه نهادهای دینی در صنعت گردشگری طراحی شده و میتواند به تقویت تعاملات و نزدیکتر شدن دیدگاهها کمک کند.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ برنامه زمستانی امسال شامل بیش از ۲۲۸۰ پرواز هفتگی است که نوید یک زمستان پروازی گرم و فعال را در فرودگاه مهرآباد میدهد. روزانه بیش از ۳۲۰ پرواز با همکاری ۲۳ شرکت هواپیمایی به مقاصد مختلف در تمام فرودگاههای کشور از مهرآباد انجام خواهد شد. علاوه بر پروازهای مسافری، فرودگاه مهرآباد میزبان پروازهای تشریفاتی و اورژانس و همچنین پروازهای باری نیز خواهد بود که خود حجم قابل توجهی از ترافیک پروازی را بهوجود میآورد.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ "یحیی نقیزاده محجوب" مدیرکل نظارت، ارزیابی و خدمات گردشگری وزارت میراثفرهنگی، پس از حادثه آتشسوزی شب گذشته در هتل رامتین تهران، از محل حادثه بازدید و وضعیت کنونی هتل را ارزیابی کرد. براساس اظهارات وی مهمانان هتل که بهطور موقت در سایر هتلهای پایتخت اسکان داده شدهاند، در وضعیت مطلوبی به سر میبرند و این حادثه خسارت جانی به همراه نداشته است. او همچنین تاکید کرد که آتشسوزی با حضور بهموقع نیروهای آتشنشانی در محدوده کافیشاپ هتل مهار شده و از گسترش آن به طبقات اقامتی جلوگیری شده است.
ایجاد شده: 20/آبان/1403 آخرین ویرایش: 20/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ تعدادی از نمایندگان مجلس در نامهای به صالحی امیری، خواستار ارائه برنامه عملیاتی تحقق راهبردهای این وزارتخانه در سه حوزه گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و گزارشی از وضعیت کنونی هر راهبرد، حداکثر طی ۳۰ روز کاری به مجلس شدند. محور های اشاره شده در این نامه ؛ گردشگری داخلی گردشگری ورودی تولید محصولات صنایع دستی حمایت از هنرمندان و شاغلین صنایع دستی تقویت بازار و صادرات نگاشت نهادی صنایع دستی پیشرفت در شاخصها حفاظت و صیانت از میراث فرهنگی آموزش، تحقیق و پژوهش ترویج و معرفی
ایجاد شده: 19/آبان/1403 آخرین ویرایش: 19/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ " جمشید حمزه زاده " رییس جامعه حرفه ای هتلداران ایران گفت : آییننامه تشکلهای گردشگری طوری تنظیم شود که تشکلهای سر و سامان بگیرند، اختیارات کافی به تشکلها تفویض شود و دولت به جای تصدی حداکثری حجم تصدیگری خود را کاهش داده و به کار نظارتی خود بپردازد. او تاکید کرد : مطالبات بهحقِ تشکلهای مختلف از جمله هتلداران باید در «آییننامه تشکلهای گردشگری» گنجانده شود.
ایجاد شده: 19/آبان/1403 آخرین ویرایش: 19/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ " کریم بیگی " عضو هیات مدیره جامعه هتلداران ایران و رییس جامعه هتلداران اصفهان گفت : یکی از مسایل مهمی که من بارها و بارها در جلسات متعدد مطرح کردهام و حتی آن را با وزیر گردشگری هم در میان گذاشتهام، این است که در شرایطی که بحث تنشهای بینالمللی تاثیرات خود را بر جریان گردشگر ورودی به کشور گذاشته، لازم است که به شکل ویژه به سراغ گردشگری داخلی برویم و یک شبکه تلویزیونی داخلی ایجاد کنیم تا این شبکه بتواند جاذبههای گردشگری شهرها و استانهای مختلف را معرفی کند. وی افزود : با توجه به تبلیغاتی که هتلها و تاسیسات گردشگری در این شبکه خواهند داشت، بیشک این شبکه میتواند از پس هزینههای خودش بر بیاید. مضاف بر اینکه محتواهای هر استان را میتوانند با هزینههای خود استان و متولیان گردشگری آن استان تولید کنند تا هزینههای شبکه در امر تولید کاهش یابد.
ایجاد شده: 19/آبان/1403 آخرین ویرایش: 19/آبان/1403به گزارش ایتنا ؛ " جلال ملکی " سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت : ساعت ۹ دقیقه بامداد یک مورد آتش سوزی به نشانه خیابان ولیعصر (عج) نرسیده به پارک ساعی اعلام شد. بلافاصله ۵ ایستگاه آتشنشانی، ۲ گروه نجات، به همراه نیروهای پشتیبان و نردبان های هیدرولیکی به محل اعزام شدند. او گفت : محل حادثه قسمت آشپزخانه و کافه هتل در طبقه اول بود. همزمان با مهار آتش، ۴۰ فرد محبوس در ساختمان به کمک ماموران و نردبانهای هیدرولیکی از ساختمان خارج شدند. سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران تاکید کرد : خوشبختانه حادثه فوتی یا مصدوم جرحی نداشت و تنها چند تن از شهروندانی که دچار دودگرفتگی شدند و تحویل ماموران اورژانس شدند.
ایجاد شده: 19/آبان/1403 آخرین ویرایش: 19/آبان/1403با افزایش کارهای از راه دور و سفر، درک تأثیرات زندگی به سبک عشایر دیجیتال برای افرادی که به این روش زندگی در سال ۲۰۲۵ روی میآورند، ضروری است. اگرچه کارآفرینی به ظاهر جذاب و پرزرقوبرق به نظر میرسد، جنبههای مختلف و پیچیدهای در پس این زندگی وجود دارد که نباید از آنها غافل شد. یکی از مهمترین جنبهها، آگاهی از راهبردهای مالیاتی مناسب است که میتواند در بهرهوری مالی این سبک زندگی نقشی کلیدی داشته باشد. برخی از این راهبردها شامل موارد زیر است: آگاهی از وضعیت اقامت مالیاتی: عشایر دیجیتال باید بدانند که اقامت مالیاتی آنها در کدام کشور تعیین میشود، زیرا ممکن است قوانین مالیاتی هر کشور، حتی در صورت حضور کوتاهمدت، شامل حال آنها شود. استفاده از معافیتهای مالیاتی کشورهای مختلف: برخی کشورها طرحهایی برای جذب عشایر دیجیتال و معافیتهای مالیاتی ارائه میدهند. بررسی این فرصتها و انتخاب کشورهایی با شرایط مساعد میتواند هزینههای مالیاتی را کاهش دهد. مدیریت مالیات بر درآمد خارجی: افرادی که درآمد خود را از کشوری خارج از محل اقامت خود کسب میکنند، باید از معاهدات مالیاتی دوجانبه بین کشورها مطلع باشند تا از پرداخت مالیات مضاعف جلوگیری شود. ایجاد حساب بانکی بینالمللی و مدیریت ارزی: عشایر دیجیتال به دلیل جابجایی بین کشورها، ممکن است به حساب بانکی بینالمللی نیاز داشته باشند. انتخاب کشوری با سیستم مالی باثبات و انعطافپذیر میتواند مزایای مالی و ارزی بیشتری به همراه داشته باشد. مستندسازی دقیق هزینهها: تهیه مستندات و سوابق دقیق از هزینهها، به خصوص در حوزههای سفر، اقامت، و تجهیزات کار، کمک میکند تا در هنگام بررسی مالیاتی، از کسر هزینهها و معافیتها بهرهمند شوند.
ایجاد شده: 19/آبان/1403 آخرین ویرایش: 19/آبان/1403