صفحه اصلی / تشریفات / بهبود درآمد در بخش غذا و نوشیدنی - بخش دوم
بهبود درآمد در بخش غذا و نوشیدنی - بخش دوم - تصویر 1

بهبود درآمد در بخش غذا و نوشیدنی - بخش دوم

ایجاد شده: 6/خرداد/1401       آخرین ویرایش: 6/خرداد/1401

💫 گزینه های دیجیتال، مدیریت منو و بازاریابی را بهبود می بخشد

🔸 این اپلیکیشن امکان تغییر دادن منوها از حالت فیزیکی به دیجیتال را  میدهد و میتوانید به جای یک منو چندین منو در برنامه رستوران هتل خود قرار دهید مثل منو جداگانه برای رستوران داخلی، منوی جداگانه برای روم سرویس یا منوی مربوط به رویدادهای خاص مانند سمینارها، جشن ها و مراسم‌.

🔸 امکان بروزرسانی منوها مطابق با هر فصل  را در اختیار شما قرار میگیرد‌‌.

🔸 مهمان ها میتوانند در پیش نمایش منو اطلاعات تغذیه ای مربوط به غذاها را مشاهده کنند که این باعث میشود که تماس های تلفنی وقت گیر با سوالاتی در مورد مواد تشکیل دهنده غذا کاهش پیدا کند.

🔸 شما میتوانید با برجسته کردن گزینه هایی از منو که دارای حاشیه سود برای رستوران هستند (مثل ارائه غذای و نوشیدنی گرم در روزهای سرد یا نوشیدنی های مربوط به هر فصل ) بازاریابی کرده و درآمد رستوران را افزایش دهید.



جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...