سبک سرویس "Day Part" در رستورانهای هتل به معنای ارائه خدمات غذایی و پذیرایی در بازههای زمانی خاصی از روز است.
این سبک سرویس دهی متناسب با نیازهای مختلف مهمانان در طول روز، منو و خدمات رستوران تنظیم میشود.
همچنین برای تأمین نیازهای مختلف مهمانان در انواع وعدههای غذایی مانند صبحانه، ناهار و شام، بهرهگیری از منوی متنوع و انعطافپذیری در ارائه غذا و نوشیدنی مناسب و همچنین انواع میان وعدهها است.
به این ترتیب، مهمانان میتوانند در هر بازه زمانی از روز، از خدمات رستوران بهره مند شوند و تجربهای شگفتانگیز از لذت غذاهای لذیذ و محیط دلپذیر را تجربه کنند.