به گزارش هتل نیوز، " امیر اصلان زاده " معاون گردشگری مرکز خدمات ایرانیان خارج از کشور در نشست هماندیشی و رونمایی از پوسترهای مجموعه نمایشگاه های صنعت غذا و نوشیدنی گفت ؛ در صنعت گردشگری یکی از ارکان اصلی، بخش خوراک و نوشیدنی است. ارایه خدمات در این حوزه به همان اندازه که یک کشور، شهر، مرکز اقامتی و ... را به اوج میرساند به همان اندازه هم می تواند آسیب وارد کند و فعالیت در این حوزه، حرکت بر لبه تیغ است.
وی افزود ؛ در حاشیه برگزاری پنجمین مجموعه نمایشگاه های تخصصی صنعت غذا و نوشیدنی، برنامه های متنوع آموزشی در حوزههای مختلف این صنعت بویژه در برندینگ،فرانچایز نیز برگزار خواهد شد.
" اصلان زاده " خاطر نشان کرد ؛ یکی از اهداف این نمایشگاه فارغ از نمایش توانمندی ها ی فعالان این حوزه،ترویج توسعه پایدار از طریق حفظ محیط زیست کاهش مصرف انرژی و آلودگی، کمک به کاهش هزینههای تولید غذا و تعدیل ریسک سرمایه گذاری در این صنعت خواهد بود.