صفحه اصلی / اخبار داخلی / کله‌پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده است
 کله‌پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده است - تصویر 1

کله‌پاچه به یک غذای لاکچری تبدیل شده است

ایجاد شده: چهار روز قبل       آخرین ویرایش: چهار روز قبل

به گزارش ایتنا ؛ رئیس اتحادیه طباخان تهران گفت : قیمت هر دست کله‌پاچه مرغوب در تهران به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسیده است، علت این افزایش قیمت کاهش عرضه و عدم واردات است.

وی افزود : مصرف کله‌پاچه دیگر در اولویت مردم نیست، چرا که قدرت خرید آن‌ها کاهش یافته است.

او گفت : طباخان کله‌پاچه را به قیمت ۹۰۰ هزار تومان خریداری کرده و علاوه بر آن، ۱۸ درصد مالیات به دولت پرداخت می‌کنند. در گذشته، برخی مشتریان هفته‌ای پنج بار کله‌پاچه می‌خریدند، اما اکنون این تعداد به ۱۰ یا ۱۵ روز یک بار کاهش یافته است.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...