مجله Worldchefs شماره ۳۰ به پاسداشت تعهد جامعه جهانی آشپزی به نوآوری، پایداری و رشد حرفهای میپردازد.
این شماره که پیش از کنگره Worldchefs 2024 در سنگاپور منتشر شده، تحولات اخیر در صنعت آشپزی را به تصویر میکشد.
در جدیدترین شماره این مجله، مطالب زیر را خواهید خواند:
▫️ تأثیر راهنمایی و مشاوره در رشد حرفهای آشپزان
▫️ اهمیت پایداری در استانداردهای آشپزی
▫️ بررسی تغییرات در رهبری و افقهای جدید صنعت آشپزی
▫️ رشد و توسعه مهارتهای حرفهای در داخل و خارج از آشپزخانه
لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک زیر اقدام فرمایید 👇
issuu.com/worldchefs