به گزارش هتل نیوز ؛ " علیاصغر شالبافیان " معاون گردشگری کشور در مراسم افتتاحیه ششمین نمایشگاه تخصصی غذا و نوشیدنی صنعت هورکا تخصصی گفت : این نمایشگاه نسبت مستقیمی با ماموریتهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دارد.
وی افزود : با پیشنهاد وزارت گردشگری و همچنین تصویب هیات وزیران برخی از ارائه دهنگان غذا که ارتباط مستقیم با حوزه گردشگری دارند از جمله رستورانهای ملل، رستورانهای بوتیک، مراکز پذیرایی سیار و بین راهی در دامنه شمول تاسیسات گردشگری قرار گرفتند و میتوانند از مشوقها و مزیتهای حوزه گردشگری از جمله تسهیلات و تعرفههای انرژی استفاده کنند.
" شالبافیان " تاکید کرد : رستورانها و مراکز پذیرایی که شان گردشگری دارند میتوانند مجوزها و مشوقهای لازم را از وزارت گردشگری دریافت کنند.
معاون گردشگری کشور در پایان گفت : یکی از اصلیترین مولفههای رضایت گردشگر خدمات غذایی و نوشیدنی است. امیدواریم این مهم به رضایتمندی بیشتر گردشگران منجر شود.