صفحه اصلی / اخبار خارجی / معرفی سه ابتکار پیشگام در مدیریت پایدار مواد غذایی
معرفی سه ابتکار پیشگام در مدیریت پایدار مواد غذایی - تصویر 1

معرفی سه ابتکار پیشگام در مدیریت پایدار مواد غذایی

ایجاد شده: امروز       آخرین ویرایش: امروز

به گزارش سرویس خارجی ایتنا ؛ رصدخانه FITUR Next، با همکاری Aqualia، برندگان چالش ۲۰۲۵ را که با تمرکز بر "مدیریت پایدار مواد غذایی در گردشگری" برگزار شده بود، اعلام کرد. 

این سه ابتکار برجسته در راستای کاهش هدررفت مواد غذایی و تقویت پایداری در صنعت گردشگری جهانی انتخاب شدند. 

مراسم اهدای جوایز این چالش در تاریخ ۲۲ ژانویه ۲۰۲۵ در نمایشگاه بین‌المللی FITUR 2025 برگزار خواهد شد.

سه ابتکار برجسته شامل؛

اپلیکیشن Too Good To Go:

این برنامه که در ۱۸ کشور فعال است، با استفاده از سیستمی هوشمند مازاد مواد غذایی در بخش HORECA (هتل‌ها، رستوران‌ها و کافه‌ها) را به کاربران متصل می‌کند.

کاربران می‌توانند این محصولات را با قیمت‌های کاهش‌یافته خریداری کنند. این اپلیکیشن در بخش سایر عوامل زنجیره تأمین غذایی در گردشگری برنده شد.

مسیرهای گردشگری پایدار در اکسترمادورا:

این پروژه از سوی وزارت گردشگری منطقه اکسترمادورا اسپانیا اجرا شده و سه مسیر گردشگری غذایی پایدار شامل مسیر پنیر، مسیر روغن زیتون و مسیر ژامبون ایبری را ایجاد کرده است.

این مسیرها با تمرکز بر محصولات بومی، گردشگران را به کشف پیوند فرهنگ، طبیعت و آشپزی محلی دعوت می‌کنند.

کروزهای Hurtigruten:

شرکت کروز نروژی Hurtigruten با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، سیستمی برای کاهش هدررفت مواد غذایی به‌ازای هر مسافر اجرا کرده است. 

این ابتکار که در بخش HORECA و حمل‌ونقل برگزیده شد، همچنین از بیش از ۵۰ تأمین‌کننده محلی برای ترویج پایداری و توسعه اقتصادی در سواحل نروژ استفاده می‌کند.

این ابتکارات به‌عنوان نمونه‌های موفق از هم‌افزایی میان گردشگری و مدیریت پایدار مواد غذایی، مسیر جدیدی را برای صنعت گردشگری جهانی ترسیم کرده‌اند.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...