صفحه اصلی / اخبار داخلی / رونق گردشگری نوروزی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری
رونق گردشگری نوروزی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری - تصویر 1

رونق گردشگری نوروزی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری

ایجاد شده: چهار روز قبل       آخرین ویرایش: چهار روز قبل

به گزارش ایتنا ؛ انوشیروان محسنی بندپی، معاون گردشگری کشور، در حاشیه سفر به مازندران و بازدید از هتل بزرگ آراز نوشهر اعلام کرد که طبق آمار ستاد، تا دوم فروردین‌ماه ۱۴۰۴، بیش از ۳.۹ میلیون گردشگر وارد استان شده‌اند.

وی با اشاره به برپایی نمایشگاه‌های صنایع‌دستی و نوروزگاه‌ها در مبادی ورودی شهرها، تأکید کرد که این اقدامات به راهنمایی و معرفی جاذبه‌های استان کمک کرده است.

محسنی بندپی پیش‌بینی بهبود شرایط جوی در روزهای آینده را مطرح کرد و ابراز امیدواری کرد که موج دوم سفرهای نوروزی نیز به‌خوبی مدیریت شود تا گردشگران رضایتمندی بالایی از سفر به مازندران داشته باشند.

وی از نظارت مستمر بر خدمات گردشگری و فعالیت سامانه‌های ۰۹۶۲۹ و مسافریار برای دریافت شکایات و پیشنهادهای گردشگران خبر داد.

معاون گردشگری کشور در بازدید از هتل بزرگ آراز نوشهر، این مجموعه را یکی از ظرفیت‌های مهم ملی و بین‌المللی کشور توصیف کرد و گفت: این هتل با بیش از ۳۰ طبقه و ۵۱۰ اتاق و سوئیت، استانداردهای بالایی در طراحی و ساخت دارد و چشم‌انداز بی‌نظیری از جنگل و دریا ارائه می‌دهد.


برچسب‌ها:   
جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 1 جایگاه تبلیغات گروه جامع و تخصصی هتل نیوز 2


کمی منتظر بمانید...