به گزارش ایتنا ؛ نخستین دوره آموزشی باریستا ویژه کارکنان هتلهای جهانگردی، با هدف ارتقای مهارتهای حرفهای و آشنایی با استانداردهای بینالمللی، به مدت دو روز در هتل جهانگردی میگون برگزار شد.
این دوره آموزشی که با تدریس استاد محمد دانشگر، مدرس بینالمللی باریستا و بارتندر، اجرا شد، کارکنان هتلهای میگون، سنندج، یزد، کرمان (شعبه یک)، سمنان، دیزین و دلوار بوشهر را گرد هم آورد.
شرکتکنندگان در این دوره، روشهای تهیه انواع نوشیدنیهای گرم و سرد از جمله قهوههای دمی، اسپرسو و نوشیدنیهای ترکیبی را آموزش دیدند.
علاوه بر آموزشهای عملی، اصولی همچون سرو حرفهای، آراستگی محیط، و مهارتهای ارتباطی در برخورد با مشتری نیز به شرکتکنندگان منتقل شد.