اخبار داخلی
حمزه‌زاده : برخوردهای سلیقه‌ای سازمان‌ها و نهادها، مانعی برای صنعت گردشگری است

حمزه‌زاده : برخوردهای سلیقه‌ای سازمان‌ها و نهادها، مانعی برای صنعت گردشگری است

به گزارش ایتنا ؛ " جمشید حمزه‌زاده " رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران ایران گفت : بیشتر مشکلات سرمایه‌گذاران در حوزه‌های خارج از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است. گردشگری با سازمان‌های مختلف مرتبط است و برخوردهای سلیقگی سازمان‌ها و نهادهای مختلف مثل شهرداری‌ها موانعی را به‌وجود می‌آورد. وی افزود : برای مثال سرمایه‌گذار موافقت اصولی می‌گیرد و هتل را هم می‌سازد اما در پایان ساخت، شهرداری مانع‌تراشی کرده یا وزارت مسکن مشکلی ایجاد می‌کند. او گفت : بروکراسی اخذ مجوزها هم مشکل بعدی است که سرمایه‌گذار را دچار مشکل می‌کند و مشکلات سرمایه‌گذار با ارگان‌ها در بحث اخذ کنتور آب و برق نیز وجود دارد. " حمزه زاده " تاکید کرد : اگر سازمان‌هایی که در اعلام نظرها تأثیرگذارند، گردشگری را به عنوان یک امتیاز و  اولویت کشور نگاه کنند، به رفع موانع و مشکلات در این بخش کمک می‌شود.

ایجاد شده: 1/دی/1403       آخرین ویرایش: 1/دی/1403
آئین سنتی غم به در از آئین های سنتی شوشتر

آئین سنتی غم به در از آئین های سنتی شوشتر

به گزارش ایتنا ؛ آئین سنتی “غم به در” از آئین های سنتی شوشتر توسط مردم و جمعی از علاقه مندان و دوست داران به تاریخ و فرهنگ شوشتر برگزار شد. در گذشته، مردم شوشتر پس از گذراندن سیزده‌بدر، روز چهاردهم فروردین را به جشن و شادی اختصاص می‌دادند و آن را با نامی جالب و خاص به یاد می‌آوردند. غم بدر برخلاف سیزده‌بدر که با هدف دور کردن نحسی و گذراندن اوقات در طبیعت برگزار می‌شد، غم بدر به‌عنوان روزی برای کنار گذاشتن هرگونه غم و اندوه و آغاز دوباره با امید و انرژی مثبت شناخته می‌شد. در این روز، خانواده‌ها دور هم جمع می‌شدند، به موسیقی گوش می‌دادند، شعر می‌خواندند و با انجام بازی‌های محلی و رقص‌های سنتی، فضایی شاد و مفرح ایجاد می‌کردند. غم بدر نمادی از روحیه شاداب و پرانرژی شوشتری‌ها بود که حتی پس از پایان تعطیلات نوروز، همچنان تلاش می‌کردند شادی و نشاط را در زندگی خود حفظ کنند این آئین که جزو سنت‌های گذشته شوشتر به شمار می‌رود،و سالها به فراموشی سپرده شده بود شامل اجرای پیاده‌روی خانوادگی‌، اجرای ورزش‌ها و بازی‌های قدیمی شوشتر، شعرخوانی و خواندن موسیقی‌های زیبای محلی برگزاری نمادین بخشی از آداب و رسوم عروسی سنتی ...مراسم برق زنان بود.

ایجاد شده: 30/آذر/1403       آخرین ویرایش: 30/آذر/1403
 ساخت نخستین شهرک فرودگاهی کشور در یزد

ساخت نخستین شهرک فرودگاهی کشور در یزد

به گزارش ایتنا ؛ "محمد جواد ادیب دوست" مدیر روابط عمومی فرودگاه بین‌المللی شهید صدوقی یزد، از آغاز ساخت نخستین شهرک فرودگاهی کشور در این استان خبر داد. این پروژه با هزینه ۲۰۰ میلیون یورو از سوی بخش خصوصی در زمینی به مساحت ۱۰۰ هکتار در جوار فرودگاه شهید صدوقی یزد اجرا خواهد شد. به گفته وی، امضای قرارداد ساخت این شهرک در مراسمی با حضور وزیر راه و شهرسازی، مدیر عامل شرکت فرودگاه‌های کشور، مدیر کل فرودگاه یزد و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در محل وزارت راه و شهرسازی انجام شده است. وی همچنین اعلام کرد که چندین طرح سرمایه‌گذاری دیگر نیز به امضا رسیده که به‌زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد. فرودگاه یزد روزانه به‌طور میانگین ۱۰ پرواز به مقاصدی چون تهران، مشهد، اهواز و بندرعباس دارد. همچنین پروازهای ویژه‌ای مانند عتبات عالیات، تبریز، کیش، قشم، شیراز و زاهدان نیز به‌صورت موردی انجام می‌شود.

ایجاد شده: 30/آذر/1403       آخرین ویرایش: 30/آذر/1403
 آیین یلدا متعلق به تمام بشریت است

آیین یلدا متعلق به تمام بشریت است

به گزارش ایتنا ؛ مسئول تدوین و تهیه پرونده جهانی یلدا گفت : جشن یلدا که در ایران باستان نماد تولد نور و روشنایی است، فرصتی برای معرفی فرهنگ اصیل ایرانی به جهانیان و جلوگیری از فراموشی این آیین کهن به شمار می‌رود.  ثبت جهانی یلدا در یونسکو، علاوه بر حفظ این میراث، می‌تواند دیگر کشورهای دارای ریشه‌های مشترک فرهنگی را نیز به همکاری در این پرونده تشویق کند.   وی افزود : میراث ناملموس، گنجینه‌ای ارزشمند است که نسل به نسل منتقل شده و ثبت جهانی آن به اشاعه این فرهنگ در پهنه گیتی کمک می‌کند. او همچنین گفت : جشن‌های زمستانی در ایران باستان، از جمله یلدا، نشانگر پیوند عمیق این آیین با طبیعت و آغاز نوروز بوده است.   مسئول تدوین و تهیه پرونده جهانی یلدا تاکید کرد : ثبت جهانی یلدا، نمادی از صلح و ارتباط بین‌المللی است که هویت فرهنگی ایران را به نسل‌های آینده و جهانیان معرفی می‌کند.

ایجاد شده: 30/آذر/1403       آخرین ویرایش: 30/آذر/1403
موزارلا یا تاپینگ؟ انتخاب مناسب برای پیتزای سالم‌تر

موزارلا یا تاپینگ؟ انتخاب مناسب برای پیتزای سالم‌تر

به گزارش ایتنا ؛ "محمدصادق عرب" متخصص علوم و صنایع غذایی، درباره تفاوت‌های پنیر موزارلا و تاپینگ، دو گزینه پرکاربرد در تهیه پیتزا، توضیحاتی ارائه داد.   وی اظهار کرد: پنیر موزارلا مستقیماً از شیر تازه تهیه می‌شود و به دلیل وجود چربی طبیعی شیر، کلسیم و سایر ترکیبات، ویژگی‌هایی مانند کشسانی بالا، قابلیت ذوب مناسب و طعم اصیل پنیر را داراست. او در ادامه افزود: پنیر تاپینگ نوعی پنیر فرآوری‌شده است که با استفاده از چربی‌های گیاهی نظیر روغن آفتابگردان و سویا تولید می‌شود. این محصول، علاوه بر دارا بودن پروتئین کازئین شیر، تحمل دمای بالایی دارد و از تشکیل ماده مضر بنزوپیرن در فرآیند پخت جلوگیری می‌کند. همچنین، تاپینگ به دلیل قیمت مناسب‌تر، کشسانی کافی و ذوب‌پذیری مطلوب، به‌طور گسترده برای پیتزا استفاده می‌شود. عرب همچنین تأکید کرد که پنیرهای تاپینگ به دلیل تولید بر پایه روغن‌های گیاهی، اسیدهای چرب اشباع و کلسترول کمتری دارند و گزینه‌ای کم‌چرب‌تر و کم‌کالری‌تر نسبت به موزارلا محسوب می‌شوند.

ایجاد شده: 30/آذر/1403       آخرین ویرایش: 30/آذر/1403
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...