مجلات و نشریات بین المللی
مجله Cooking With Paula Deen + فایل PDF

مجله Cooking With Paula Deen + فایل PDF

خانم Paula Ann Hiers Deen ( متولد ۱۹ ژانویه  ۱۹۴۷ ) یک مجری در برنامه پخت و پز تلویزیون آمریکا است. وی ساکن ایالت "جورجیا" بوده و رستوران Lady & Sons را همراه با دو پسرش اداره می‌کند. همچنین تا کنون ۱۵ نسخه از مجله آشپزی خود را منتشر نموده است. پخت یک وعده غذایی بر اساس دستورالعمل‌های مجله آشپزی Paula نشان از سلیقه بی‎‌نظیر و یادآور جمع خانوادگی نوستالژیک می‌باشد. در حال حاضر Paula به عنوان یک سرآشپز مشهور، اسرار خود را برای تبدیل غذاهای معمولی به خوراک‌های به یاد ماندنی در مجله آشپزی خود با دیگران به اشتراک می‌گذارد. در هر شماره، می‌توانید راهنمایی‌های سرگرم‌کننده، تکنیک‌های جدید در آماده‌سازی غذاهای هیجان‌انگیز و دستور‌العمل‌های ساده برای وعده‌های غذایی بیابید که آب دهانتان را به راه می‌اندازند. همگی، این دستورالعمل‌ها را دوست دارند و هیچ کس این غذاها را فراموش نخواهد کرد.

ایجاد شده: 9/اردیبهشت/1399       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
مجله غذا ( Dish ) + فایل PDF

مجله غذا ( Dish ) + فایل PDF

مجله غذا ( Dish ) یک مجله دوماهنامه ویژه افرادی است که غذا را دوست دارند و ممکن است آشپزهای ماهر در رستوران‌ها و یا صرفا افراد مشتاق و تازه کار باشند. جدیدترین شماره از این مجله در ماه مارس 2019 منتشر شده است. در هر شماره از این مجله، دستورالعمل‌های قابل دسترسی و عملیاتی وجود دارد که در تمامی آنها از مواد تازه استفاده شده است.  همچنین می‌توان توضیحاتی در خصوص مواد اولیه فصلی، داستان‌هایی در مورد آشپزان و سرآشپزان و تولید کنندگان غذا، محصولات جدید و راهنمایی‌های مفید برای تکنیک‌ها، روش‌های پخت و استفاده از مواد اولیه را مشاهده کرد. در شماره حاضر از این مجله در مورد الهام‌بخش بودن غذا و اهمیت دادن به کیفیت غذاهای مختلف می‌خوانیم. از سوی دیگر در مورد غذاهای آسان‌پز و سریع، گزینه‌هایی با کربوهیدرات اندک و شگفتی‌های یک ماهی‌تابه نیز در این نسخه مطالبی خواهیم داشت. از دیگر موضوعات مطرح در این شماره از مجله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد. غذاهای جانبی نگاهی نزدیک‌تر به آشپزخانه آشنایی با تولیدکنندگان نگاهی به ماهی‌تابه راه‌های جدید آشنایی با Roti آرد و آب اخبار گردشگری کتاب‌ها نکات آشپزخانه جهت دریافت فایل PDF مجله غذا ( Dish ) از طریق لینک زیر اقدام فرمائید. مجله غذا ( Dish ) رمز فایل: iranhotelnews.com

ایجاد شده: 27/شهریور/1398       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
مجله رستوران ( Restaurant ) + فایل PDF

مجله رستوران ( Restaurant ) + فایل PDF

مدیریت نشریه Restaurant به عهده شرکت "راینهارت" قرار دارد که به کمک در جهت موفقیت مشتریان و جامعه‌ای که در آن خدمت می‌کند، متعهد شده است. این شرکت به ارائه بالاترین سطح از خدمات، ایمنی و پایداری، متعهد است و از ارائه راهکارهای به موقع و ابتکاری به مشتریان خود از جمله کمک به برنامه‌ریزی منو، روند و پیش‌بینی صنعت، پشتیبانی از خدمات تغذیه، نرم‌افزار مدیریت آشپزخانه، آموزش و ... دریغ نمی‌کند. از رستوران‌های مستقل تا اغذیه‌فروشی‌ها، مراسم ورزشی، مدارس، خانه‌های سالمندان، بیمارستان‌ها و مشتریان زنجیره‌ای مطرح از خرید یکپارچه در مجموعه وسیعی از محصولات این شرکت، لذت می‌برند. در این نسخه از مجله Restaurant مطالب زیر را مطالعه خواهید کرد. سخنان حکیمانه غذا باید فقط چند کلیک با شما فاصله داشه باشد اطمینان یابید که میهمان شما هرگز راضی به رفتن شما نباشد برنامه‌های منحصربفرد برای تدریس مهارت‌های صنعت غذا اتاق غذاخوری خود را به اتاق کار خود بدل کنید کامیونت‌های غذایی در خیابان‌های شلوغ نکات و انعامی که باعث می‌شود تا میزبان تحریک شود صبحانه نگاهی جدید به تغذیه منوی صبحانه را مشخص کنید تغییرات صبحانه کاری در گذر زمان جهت دانلود فایل PDF مجله رستوران ( Restaurant ) از طریق لینک زیر اقدام فرمائید. مجله رستوران ( Restaurant ) رمز فایل: iranhotelnews.com

ایجاد شده: 23/مرداد/1398       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
مجله سرآشپز تایلند ( Chef Magazine Thailand ) + فایل PDF

مجله سرآشپز تایلند ( Chef Magazine Thailand ) + فایل PDF

مجله سرآشپز در تایلند ( Chef Magazine Thailand ) که دفتر آن در بریتانیا قرار دارد بر سبک غذاخوری Michelin-starred تمرکز دارد. این مجله به این دلیل در تایلند راه‌اندازی شده است که تایلند را پایتخت غذای خیابانی جهان می‌دانند.  این مجله شامل مواردی در رابطه با سرآشپزهای ممتاز و محبوب و همچنین افراد مشهوری در این صنعت خواهد بود که هر روز بر تعداد آنها افزوده می‌شود.علاوه بر این، مجله Chef Magazine شامل دستورالعمل‌های مخصوص غذاهای تایلندی و بررسی ویژگی‌های مختص به سرآشپزها در سراسر جهان است.  یکی از ویژگی‌هایی که به طور منظم در این مجله دیده خواهد شد، پرداختن به غذاهای خیابانی بانکوک در تایلند است. این غذاها اگر چه به صورت فزاینده‌ای در سراسر جهان کپی شده است اما تنها در بانکوک، کیفیت اصلی خود را حفظ کرده است. صاحبان امتیاز این مجله در حال ایجاد یک فرایند جهت انتصاب یک هیات تحریریه است که از سرآشپزهای پیشرو در تایلند تشکیل شده تا اطمینان حاصل شود که محتوا، غنی بوده و مختص تایلند و غذاهای بومی آن است.  مجله Chef Magazine Thailand به طور الکترونیکی چاپ و منتشر خواهد شد. نسخه اولیه چاپ این مجله، 3000 کپی در طول 12 ماه اول است که به صورت رایگان خواهد بود و پس از آن، اشتراک این مجله شامل هزینه خواهد بود. جهت دانلود فایل PDF مجله سرآشپز تایلند ( Chef Magazine Thailand ) از طریق لینک زیر اقدام فرمائید. مجله سرآشپز تایلند ( Chef Magazine Thailand ) رمز فایل: iranhotelnews.com

ایجاد شده: 2/تیر/1398       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
مجله طراحی هتل و هتلداری ( Hotelier & Hospitality Design ) + فایل PDF

مجله طراحی هتل و هتلداری ( Hotelier & Hospitality Design ) + فایل PDF

مجله طراحی هتل و هتلداری ( Hotelier & Hospitality Design ) یکی از نشریات پیشرو در زمینه کسب و کار در صنعت هتلداری است که با ارائه گزارش‌های جامع از اخبار صنعت هتلداری و پوشش منحصربفرد اخبار جدیدترین هتل‌های سازگار با محیط زیست و هتل‌های سبز، آخرین روندهای هتل در فناوری و ایده‌های نوآورانه را تشریح می‌کند. از بازسازی‌های اخیر در هتل‌ها و افتتاحیه‌ها تا هتل‌های لوکس که برنده جایزه شده‌اند و همچنین پروژه‌های ساخت هتل از جمله موضوعاتی هستند که در این مجله بیان می‌شود. از جمله دسته‌بندی‌های ویژه در بیان مطالب در این مجله می‌توان به موارد زیر اشاره نمود: حمام‌ها مسائل تجاری پذیرایی طراحی، معماری و بازسازی غذاخوری رویدادها کفپوش مبلمان  روشنایی اسپا، اوقات فراغت و سرگرمی و ده‌ها موضوع دیگر جهت دانلود فایل PDF مجله طراحی هتل و هتلداری ( Hotelier & Hospitality Design ) از طریق لینک زیر اقدام فرمائید. مجله طراحی هتل و هتلداری ( Hotelier & Hospitality Design ) رمز فایل: iranhotelnews.com

ایجاد شده: 12/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
مجله هتلداران خاورمیانه ( Hotelier Middle East ) + فایل PDF

مجله هتلداران خاورمیانه ( Hotelier Middle East ) + فایل PDF

مجله هتلداران خاورمیانه ( Hotelier Middle East ) در جدیدترین شماره خود به مواردی از قبیل ابداعات نوین در بازار صنعت هتلداری، جایزه Hotel Express و نکاتی در خصوص آموزش هتلداری پرداخته است. در این شماره از Hotelier Middle East مصاحبه‌ای با آقای Milan Drager مدیر کل هتل Shangari-La در کشور عمان انجام شده است که در آن در خصوص تغییرات شغلی در هتل صحبت کرده است. به عقیده وی این تغییرات یکی از موارد مهم در صنعت هتلداری به حساب می‌آید که باید به آن توجه کرد. همچنین میزگردی با شرکت گروه هتل‌های Jamireh برگزار شده و رهبر جدید این گروه هتلداری در خصوص لزوم سخت‌کوشی برای حفظ رتبه نخست در بازار امروز، صحبت کرده است. در بخش گزارش‌های این شماره از نشریه، مطالب مفصلی در خصوص رویدادهای AHIC 2018 و ATM 2018 آمده است که با خواندن آن، اطلاعات و نکات بسیاری به دست خواهد آمد. جهت دانلود فایل PDF مجله هتلداران خاورمیانه ( Hotelier Middle East ) از طریق لینک زیر اقدام فرمائید. مجله هتلداران خاورمیانه ( Hotelier Middle East ) رمز فایل: iranhotelnews.com

ایجاد شده: 11/خرداد/1398       آخرین ویرایش: 8/دی/1401
جایگاه تبلیغات 1 جایگاه تبلیغات 1


کمی منتظر بمانید...