شرح مشخصات و ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجهبندی مُتِل ( اقامتگاههای بین راهی ) کشور در پاییز سال 1383 توسط دفتر تدوین استانداردهای فنی و نظارت معاونت توسعه و تجهیز منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تهیه و تدوین شده است.
این ضوابط شامل بخشهای مختلف نظیر کلیات، رستوران، اتاق خواب، نیروی انسانی، ایمنی و بهداشت و فضاهای عمومی، میشود.
جهت دانلود فایل PDF از طریق لینک زیر اقدام فرمائید.
ضوابط فنی، بهداشتی، تجهیزاتی و درجهبندی مُتِل ( اقامتگاههای بین راهی )